Infodagen Gratis magazine

Woont u in Den Bosch en heeft u altijd al een internationale student in huis willen halen? Dan bent u bij Travel Active aan het juiste adres!

Gastgezin in Den Bosch

Den Bosch werd in 2010 t/m 2013 gekozen tot meest gastvrije stad van Nederland, en met reden! De warme en gastvrije sfeer zorgt ervoor dat iedereen zich thuis voelt. De studenten kunnen een wandeling maken door de stad en de middeleeuwse architectuur bekijken, een boottocht door het eeuwenoude kanalen of een fietstocht langs de forten maken. De jazzcafés en kleine restaurants laten iedereen zien dat de inwoners van gezelligeid en 'het goede leven' houden. Dit allemaal, en een leuk gastgezin, is alles wat een uitwisselingsstudent nodig heeft!

Woont u in een andere stad dan Den Bosch, maar lijkt het u wel leuk om gastgezin te worden voor een internationale student? Geen enkel probleem! Wij zijn namelijk ook altijd nog op zoek naar gastgezinnen uit andere regio’s in Nederland. Bekijk onze pagina voor gastgezinnen.

Wil je meer informatie en je laten inspireren door ervaringen van ons High School Holland programma?
Ontvang het gratis magazine!

den bosch

High School Holland

Via het High School Holland programma van Travel Active wordt u gastgezin voor één van de uitwisselingsstudenten die naar Nederland komen. U draagt daarmee bij aan de unieke en 'once in a lifetime' ervaring die deze student in ons mooie Nederland op wil komen doen.

De uitwisselingsstudenten die naar Nederland komen gaan naar een middelbare school en zijn doorgaans tussen de vijftien en achttien jaar oud. Zij komen voor een periode van minimaal twee tot maximaal tien maanden van over de hele wereld naar ons kikkerlandje toe.

Wij kijken graag met u naar de verschillende mogelijkheden wanneer u gastgezin wilt worden. 

Lees snel meer over ons programma op de High School Holland pagina. U kunt ook altijd contact opnemen met ons via highschoolholland@travelactive.org of door te bellen naar  +31 (0)20 737 2062.

Deel deze pagina