Infodagen Gratis magazine

Bent u een gezin uit Eindhoven en vindt u het leuk om tijdelijk een uitwisselingsstudent een plekje in uw thuis te bieden? Dan helpt Travel Active u graag verder!

Gastgezin in Eindhoven

Laat een internationale student de Brabantse gezelligheid en warmte eigen maken in uw gezin in Eindhoven of omgeving. Brabant wordt niet voor niets als Nederlands meest gastvrije provincie beschouwd. Verschillende uitwisselingsstudenten hebben al kennisgemaakt met Eindhovens gekste en gezelligste gezinnen! Bent u het volgende gezin om één van hen te verwelkomen?

Daarnaast is Eindhoven een van de grotere steden van Nederland en heeft het een rijke geschiedenis die in de middeleeuwen begon. Dankzij Phillips, de TUE en de High Tech Campus is het ook nog eens het technologische centrum van Nederland. Maar ook op sport gebied is er genoeg te zien. Een bezoek aan voetbalclub PSV is voor een uitwisselingsstudent een bijzondere ervaring.

Lijkt het u leuk om gastgezin te worden voor een internationale student, maar woont u in een andere stad dan Eindhoven? Geen enkel probleem! Wij zijn namelijk ook altijd nog op zoek naar gastgezinnen uit andere regio’s in Nederland. Bekijk onze pagina voor gastgezinnen.

Wil je meer informatie en je laten inspireren door ervaringen van ons High School Holland programma?
Ontvang het gratis magazine!

high school holland eindhoven

High School Holland

Via het High School Holland programma van Travel Active wordt u gastgezin voor één van de uitwisselingsstudenten die naar Nederland komen. U draagt daarmee bij aan de unieke en 'once in a lifetime' ervaring die deze student in ons mooie Nederland op wil komen doen.

De uitwisselingsstudenten die naar Nederland komen gaan naar een middelbare school en zijn doorgaans tussen de vijftien en achttien jaar oud. Zij komen voor een periode van minimaal twee tot maximaal tien maanden van over de hele wereld naar ons kikkerlandje toe.

Wij kijken graag met u naar de verschillende mogelijkheden wanneer u gastgezin wilt worden. 

Lees snel meer over ons programma op de High School Holland pagina. U kunt ook altijd contact opnemen met ons via highschoolholland@travelactive.org of door te bellen naar  +31 (0)20 737 2062.

high school holland studenten in eindhoven

Deel deze pagina