Infodagen Gratis magazine

Bent u een gezin uit Elst en wilt u een buitenlandse student met zijn of haar cultuur in huis halen? Dan geeft Travel Active u alle informatie die u nodig heeft!

Gastgezin in Elst

Welke uitwisselingsstudent zou de omgeving van Elst nou kennen, denkt u wellicht. Niet zo veel denken wij, maar toch is Elst en haar omgeving een erg leuke regio voor een buitenlandse student om hier Nederland te leren kennen! Elst ligt mooi tussen de twee leuke steden Nijmegen en Arnhem in, maar ook andere steden zoals ’s-Hertogenbosch en Utrecht zijn makkelijk bereikbaar vanuit Elst. In Elst zal een buitenlandse student kennismaken met de Nederlandse cultuur, gezinsleven en taal.

Al meerdere uitwisselingsstudenten hebben een succesvolle en leuke uitwisseling gehad in Elst, waar zij naar middelbare school Lyceum Elst gingen, welke één van onze Travel Active Welcoming Schools is. Lyceum Elst zou komend jaar graag weer nieuwe buitenlandse studenten een plekje binnen hun school bieden. Het enige ingrediënt dat we dan nog nodig hebben is u als enthousiast gastgezin!

Wilt u gastgezin worden voor een uitwisselingsstudent, maar woont u in een andere regio dan Elst? Geen enkel probleem! Wij zijn namelijk ook altijd nog op zoek naar gastgezinnen uit andere regio’s in Nederland. Bekijk onze pagina voor gastgezinnen.

Wil je meer informatie en je laten inspireren door ervaringen van ons High School Holland programma?
Ontvang het gratis magazine!

warit high school holland student

High School Holland

Via het High School Holland programma van Travel Active wordt u gastgezin voor één van de uitwisselingsstudenten die naar Nederland komen. U draagt daarmee bij aan de unieke en 'once in a lifetime' ervaring die deze student in ons mooie Nederland op wil komen doen.

De uitwisselingsstudenten die naar Nederland komen gaan naar een middelbare school en zijn doorgaans tussen de vijftien en achttien jaar oud. Zij komen voor een periode van minimaal twee tot maximaal tien maanden van over de hele wereld naar ons kikkerlandje toe.

Wij kijken graag met u naar de verschillende mogelijkheden wanneer u gastgezin wilt worden.

Lees snel meer over ons programma op de High School Holland pagina. U kunt ook altijd contact opnemen met ons via highschoolholland@travelactive.org of door te bellen naar  +31 (0)20 737 2062.

paulina high school holland student

Deel deze pagina