Infodagen Gratis magazine

Bent u een gezin uit Groningen en lijkt het u leuk een internationale student in huis te halen? Dan kan Travel Active u verder helpen!

Gastgezin in Groningen

Haal een internationale student naar Nederlands mooie en hoge Groningen! Het fijne Groningen leent zich perfect voor prachtige fietsroutes naar school in de vroege ochtenden. Al jarenlang zijn er trouwe gastgezinnen in de provincie Groningen wie onze uitwisselingsstudenten kennis laten maken met hun noordelijke provincie. Omdat al onze internationale studenten die hun uitwisseling in Groningen hebben doorgebracht verliefd zijn geworden op deze provincie, zijn wij altijd op zoek naar nieuwe Groningse gastgezinnen.

Groningen kent een rijke geschiedenis die begon in de middeleeuwen, en was ooit een officiële Hanzestad. Daarnaast is er veel te zien op gebied van kunst, cultuur, sport en evenementen. Een keer naar FC Groningen is voor een internationale student een unieke ervaring. Ook doordat Groningen een echte studentenstad is valt er veel te beleven.

Bekijk ook eens de blog van de Italiaanse Michela, die woont bij haar gastgezin in Groningen.

Woont u in een andere regio dan Groningen, maar wilt u alsnog gastgezin worden voor een internationale student? Geen enkel probleem! Wij zijn namelijk ook altijd nog op zoek naar gastgezinnen uit andere regio’s in Nederland. Bekijk onze pagina voor gastgezinnen.

Wil je meer informatie en je laten inspireren door ervaringen van ons High School Holland programma?
Ontvang het gratis magazine!

leticia high school holland student in groningen

High School Holland

Via het High School Holland programma van Travel Active wordt u gastgezin voor één van de uitwisselingsstudenten die naar Nederland komen. U draagt daarmee bij aan de unieke en 'once in a lifetime' ervaring die deze student in ons mooie Nederland op wil komen doen.

De uitwisselingsstudenten die naar Nederland komen gaan naar een middelbare school en zijn doorgaans tussen de vijftien en achttien jaar oud. Zij komen voor een periode van minimaal twee tot maximaal tien maanden van over de hele wereld naar ons kikkerlandje toe.

Wij kijken graag met u naar de verschillende mogelijkheden wanneer u gastgezin wilt worden. 

Lees snel meer over ons programma op de High School Holland pagina. U kunt ook altijd contact opnemen met ons via highschoolholland@travelactive.org of door te bellen naar  +31 (0)20 737 2062.

high school holland studenten groningen

Deel deze pagina