Infodagen Gratis magazine

Bent u een gezin uit Leeuwarden en lijkt het u leuk een uitwisselingsstudent in huis te halen? Dan kan Travel Active u verder helpen!

Gastgezin in Leeuwarden

Laat een uitwisselingsstudent kennismaken met het hoge noorden van Nederland en geeft hem of haar een Fries thuis. Leeuwarden en de rest van Friesland hebben een internationale student veel te bieden. Laat hem of haar kennismaken met het zeilen over de Friese wateren in de zomer, en een mogelijke elfstedentocht tijdens de Hollandse winter!

De rijke geschiedenis van Leeuwarden gaat terug tot in de Romeinse tijd. Daarnaast kent Leeuwarden een uitgebreid cultureel aanbod, met genoeg musea, evenementen en bezienswaardigheden. Maar ook op gebied van sport is er genoeg te zien. Een keer naar Cambuur, of in een zeldzaam geval zelfs misschien de Elfstedentocht meemaken, is voor een uitwisselingsstudent een zeer bijzondere ervaring.

Bekijk ook eens de blog van de Japanse Maiki, die woonde bij haar gastgezin in de buurt van Leeuwarden.

Woont u in een andere regio dan Leeuwarden, maar wilt u alsnog gastgezin worden voor een buitenlandse uitwisselingsstudent? Geen enkel probleem! Wij zijn namelijk ook altijd nog op zoek naar gastgezinnen uit andere regio’s in Nederland. Bekijk onze pagina voor gastgezinnen.

Wil je meer informatie en je laten inspireren door ervaringen van ons High School Holland programma?
Ontvang het gratis magazine!

high school holland student in leeuwarden

High School Holland

Via het High School Holland programma van Travel Active wordt u gastgezin voor één van de uitwisselingsstudenten die naar Nederland komen. U draagt daarmee bij aan de unieke en 'once in a lifetime' ervaring die deze student in ons mooie Nederland op wil komen doen.

De uitwisselingsstudenten die naar Nederland komen gaan naar een middelbare school en zijn doorgaans tussen de vijftien en achttien jaar oud. Zij komen voor een periode van minimaal twee tot maximaal tien maanden van over de hele wereld naar ons kikkerlandje toe.

Wij kijken graag met u naar de verschillende mogelijkheden wanneer u gastgezin wilt worden. 

Lees snel meer over ons programma op de High School Holland pagina. U kunt ook altijd contact opnemen met ons via highschoolholland@travelactive.org of door te bellen naar  +31 (0)20 737 2062.

high school holland student

Deel deze pagina