Infodagen Gratis magazine

Lijkt het u leuk om als Roermonds gezin een buitenlandse student in huis te halen? Dan heeft Travel Active alle informatie die u zoekt!

Gastgezin in Roermond

U denkt misschien niet gelijk aan Roermond als een geschikte plek voor een uitwisselingsstudent, maar de stad en regio heeft wel degelijk een hoop te bieden.
Roermond kent een rijke geschiedenis die begon in de middeleeuwen. In de late middeleeuwen was het zelfs een echte Hanzestad. Hier is nog een hoop van te zien. Daarnaast kent Roermond een aantal interessante bezienswaardigheden waaronder het stadhuis, de Sint Christoffelkathedraal en een aantal andere kerken. Maar ook de typische Nederlandse en Limburgse omgeving is voor een buitenlandse student leuk om te bezichtigen.

De middelbare school Lyceum Schöndeln in Roermond is ook nog eens Travel Active Welcoming School. Dit betekent dat zij komend jaar graag weer nieuwe buitenlandse studenten een plekje binnen hun school bieden. Het enige ingrediënt dat we dan nog nodig hebben is u als enthousiast gastgezin!

Bent u geïnteresseerd in het in huis halen van een uitwisselingsstudent, maar woont u elders dan in Roermond? Geen enkel probleem! Wij zijn namelijk ook altijd nog op zoek naar gastgezinnen uit andere regio’s in Nederland. Bekijk onze pagina voor gastgezinnen.

Wil je meer informatie en je laten inspireren door ervaringen van ons High School Holland programma?
Ontvang het gratis magazine!

high school holland roermond

High School Holland

Via het High School Holland programma van Travel Active wordt u gastgezin voor één van de uitwisselingsstudenten die naar Nederland komen. U draagt daarmee bij aan de unieke en 'once in a lifetime' ervaring die deze student in ons mooie Nederland op wil komen doen.

De uitwisselingsstudenten die naar Nederland komen gaan naar een middelbare school en zijn doorgaans tussen de vijftien en achttien jaar oud. Zij komen voor een periode van minimaal twee tot maximaal tien maanden van over de hele wereld naar ons kikkerlandje toe.

Wij kijken graag met u naar de verschillende mogelijkheden wanneer u gastgezin wilt worden. 

Lees snel meer over ons programma op de High School Holland pagina. U kunt ook altijd contact opnemen met ons via highschoolholland@travelactive.org of door te bellen naar  +31 (0)20 737 2062.

high school holland roermond studenten

Deel deze pagina