Infodagen Gratis magazine

Woont u in Zwolle en bent u geïnteresseerd in het in huis halen van een uitwisselingsstudent? Dan bent u bij Travel Active aan het juiste adres!

Gastgezin in Zwolle

De omgeving van Zwolle is de eerste plek waar onze uitwisselingsstudenten kennismaken met Nederland. Vlak buiten Zwolle ligt namelijk ons oriëntatie kamp waar we de eerste week met hen doorbrengen. Woont u in Zwolle, dan is de buitenlandse student vanaf de start al meteen dichtbij zijn of haar nieuwe Nederlandse thuis!

Zwolle is als stad ontstaan in de middeleeuwen en kent dus ook een rijke geschiedenis. Ook zijn er mooie parken, kunst- en culturele bezienswaardigheden en is er veel te zien op het gebied van sport. Een keer naar PEC Zwolle is voor een uitwisselingsstudent een unieke ervaring.

Woont u niet in Zwolle, maar bent u wel enthousiast over het in huis halen van een uitwisselingsstudent? Geen enkel probleem! Wij zijn namelijk ook altijd nog op zoek naar gastgezinnen uit andere regio’s in Nederland. Bekijk onze pagina voor gastgezinnen.

Wil je meer informatie en je laten inspireren door ervaringen van ons High School Holland programma?
Ontvang het gratis magazine!

 

high school holland zwolle

High School Holland

Via het High School Holland programma van Travel Active wordt u gastgezin voor één van de uitwisselingsstudenten die naar Nederland komen. U draagt daarmee bij aan de unieke en 'once in a lifetime' ervaring die deze student in ons mooie Nederland op wil komen doen.

De uitwisselingsstudenten die naar Nederland komen gaan naar een middelbare school en zijn doorgaans tussen de vijftien en achttien jaar oud. Zij komen voor een periode van minimaal twee tot maximaal tien maanden van over de hele wereld naar ons kikkerlandje toe.

Wij kijken graag met u naar de verschillende mogelijkheden wanneer u gastgezin wilt worden. 

Lees snel meer over ons programma op de High School Holland pagina. U kunt ook altijd contact opnemen met ons via highschoolholland@travelactive.org of door te bellen naar  +31 (0)20 737 2062.

sarah high school holland student

Deel deze pagina