Work & Travel  - Summercamp

Work & Travel - Summercamp

Toe aan een sportieve uitdaging? Ga aan de slag als begeleider te worden op een echt Amerikaans Summercamp. De hele zomer staat in het teken van het organiseren van activiteiten en kinderen vermaken. Kies je voor Summercamp USA dan doe je, naast de onvergetelijke ervaring, buitenlandse werkervaring op die goed op je CV staat.

Altijd al een droom kinderen te begeleiden op een Summercamp in Amerika? Kijk dan snel verder hoe je via Travel Active Summercamp USA begeleider kan worden!

Benieuwd naar een overzicht van al jouw mogelijkheden? Van verblijfsduur tot aan jouw baangarantie, je vindt het allemaal in deze lijst aan werken en reizen mogelijkheden, zodat jij gemakkelijk jouw keuze kunt maken. 

Work & Travel - Summercamp reizen

Summercamp USA

Summercamp USA

Work & Travel | Summercamp
Beleef de zomer van je leven op een typisch Amerikaans summercamp tussen de kids en de vele outdoor sport en spel activiteiten. Hard werken, maar ook de tijd va...

Naar programma
Summercamp USA Pre-Placed

Summercamp USA Pre-Placed

Work & Travel | Summercamp
Heb jij zelf een summercamp geregeld of al een keer een Camp USA avontuur beleefd en kun je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben je aan het goede adres bij ...

Naar programma

Travel Active verzekering voor werken in het buitenlandTravel Active stage lopen in Spanje​​