Acties

bespaar op jouw buitenlandavontuur

Speciale aanbiedingen | Acties | Kortingen

Au pair acties

Travel check t.w.v. $300 - Au Pair Amerika 

Wij hebben een nieuwe gave au pair Amerika actie! 
Aan alle au pairs die tussen 1 maart en 31 augustus 2024 aankomen, reiken wij een Travel Check t.w.v. $300 uit, die zij in mogen zetten om bijvoorbeeld vluchten en/of hotels te boeken tijdens hun tijd in Amerika. *
Op deze manier zie je nóg meer van Amerika tijdens jouw tijd als au pair! 🌎
 
* De voucher is in te zetten nadat jij de eerste 90 dagen succesvol hebt doorgebracht bij jouw Amerikaanse gastgezin. de voucher is een heel jaar geldig vanaf het moment dat jij vertrekt tussen de bovengenoemde periode.
 
Waar wacht je nog op?! Boek jouw au pair Amerika programma en ontdek al het leuks dat Amerika te bieden heeft!! 🤩

Heb je interesse om au pair te worden in Amerika maar heb je nog wat vragen? Neem dan gerust contact op met de Taalreizen afdeling via aupair@travelactive.nl

Taalreizen acties

Speciale aanbiedingen voor Engelse en Amerikaanse taalreizen!

Wil je jouw Engels verbeteren? Profiteer dan nu van onze 20% korting op Engelse taalcursussen in Engeland, Ierland, Kaapstad of Malta! Boek jouw reis tussen 1 mei 2024 en 30 september 2024 en begin jouw avontuur vóór 31 december 2025.

Maar dat is nog niet alles! Voor degenen die altijd al hebben gedroomd van een taalreis naar de Verenigde Staten, hebben we een speciale aanbieding. Ontvang 25% korting wanneer je tussen 1 mei en 30 september 2024 boekt voor een taalreis naar New York, San Diego, Boston, Los Angeles of San Francisco, met vertrek vóór 31 december 2025.

Kortingsactie Californië

Dit jaar nog Amerika ontdekken? Boek een taalreis in de bruisende steden van Californië terwijl jij je taalvaardigheden verbetert in het betoverende San Francisco, Los Angeles of San Diego. Bij vertrek in 2024 krijg je maar liefst 50% korting op de cursuskosten. De actie is geldig vanaf minimaal 2 weken en moet geboekt worden tussen 1 juli en 30 september 2024.

Mis deze kans niet om jouw taalvaardigheden te verbeteren en nieuwe culturen te ontdekken! Profiteer van de bovenstaande kortingen en ga het avontuur aan tijdens jouw unieke avontuur op jouw droombestemming.

Heb je interesse in één van deze Taalreizen, maar heb je nog wat vragen? Neem dan gerust contact op met de Taalreizen afdeling via taalreizen@travelactive.nl

 

Gwen Zanders team marketing

High School / High School Holland acties

Word gastgezin en krijg €500,- korting op High School

Wil jij volgend jaar naar het buitenland als High School student? Bereid je samen met je ouders dan optimaal voor op dit geweldige avontuur. Kies samen een scholier die tijdens jouw uitwisseling ook een geweldige ervaring gaat hebben in Nederland met High School Holland!

Jij een fantastische ervaring met je gastgezin in het buitenland, je ouders dolle pret met iemand uit het buitenland.

Natuurlijk zullen je ouders het lastig vinden om deze stap te zetten dus geef hen een zetje in de goede richting. Ze gaan het gevoel hebben dat ze jou inwisselen voor iemand anders, maar hé, vertel hen gewoon dat je niet jaloers bent. Zeker is dat de ervaringen van jou en die van je gezin deze periode nog specialer maakt. Een échte uitwisseling!

Niet onbelangrijk en misschien ook goed om te weten is dat jij minder hoeft te sparen omdat je €500,- korting krijgt op je eigen High School programma! 😉

Geef je nu samen op als gastgezin! Kies hier een leuke scholier en bereid je samen voor op ‘The great exchange’.

 

Alle bovengenoemde acties kunnen niet gecombineerd worden met elkaar. 

Bekijk ons aanbod

  • Programma

  • Bestemming

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

35 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.