Taalreizen

Leer snel een vreemde taal

Meer dan 60 bestemmingen | 6 verschillende talen | Cursussen voor iedere leeftijd

Taalreizen

Dáárom op Taalreis!

Nergens leer je meer over de bevolking, de gebruiken en de tradities van een land dan in het land zelf. Dat geldt ook voor de taal! Door een taalcursus in het buitenland te volgen, wordt het leren van een taal veel leuker en leer je deze ook veel sneller. Na je lessen kun je je nieuwe kennis meteen in de praktijk toepassen op één van de prachtige Taalreis bestemmingen.

De talenschool organiseert wekelijkse activiteiten en excursies voor alle studenten. De ideale kans om internationale vrienden te maken, bezienswaardigheden te bekijken en meer te leren over de lokale cultuur! Bovendien staat een taalreis ook nog eens heel goed op je CV. Na zo’n periode in het buitenland zal je zien dat je zelfvertrouwen een boost heeft gekregen en dat je een culturele ervaring rijker bent, waarbij je naar huis gaat met een certificaat op zak. Laat je compleet onderdompelen in de taal, de cultuur en de lokale levenswijze!

Vraag ons gratis Taalreizen magazine aan voor inspiratie en bekijk al onze opties op je gemak.

Kortingsacties!

Bekijk hier alle Taalreizen acties.

 

Bekijk ons aanbod

  • Bestemming

  • Thema

De meest gestelde vragen over het Taalreizen programma

Wat houdt het Taalreizen programma precies in? Kom alles te weten!

Waar kan ik naartoe met Taalreizen?

Een Taalreis in het buitenland maken is een groot avontuur waarbij de bestemming natuurlijk ook belangrijk is! Je kunt kiezen uit 6 talen die in meerdere landen worden gegeven. Iedereen heeft een andere voorkeur voor landen en daarom proberen we een zo ruim mogelijk aanbod aan te bieden. Als je een taalreis wil gaan maken heb je keuze uit 22 landen verspreid over 6 continenten. Een taalreis is ook goed te combineren met onze andere programma’s.

Noord-Amerika

Latijns-Amerika

Europa

Afrika

Azië

Oceanië

Welke talen kan ik leren?

Je kunt kiezen uit 6 verschillende talen om te leren: EngelsSpaansFransDuitsItaliaans, of JapansWij bieden je een taalreis die helemaal aansluit bij jouw wensen. Je kiest een bestemming en bepaalt dan zelf welke cursus je wilt doen en hoe lang en in welke accommodatie je eventueel wilt verblijven. Het is ook mogelijk om verschillende landen, bestemmingen, cursussen en accommodaties te combineren.

Vind je het lastig een keuze te maken uit al deze mogelijkheden? Dan kun je bij ons altijd terecht voor een advies op maat. Ons doel is samen met jou de taalreis van jouw dromen te realiseren!

Vanaf en tot welke leeftijd kan ik op Taalreis?

De meeste Taalreizen kun je al vanaf 16 jaar doen en eigenlijk zit er geen maximale leeftijd aan onze Taalreizen.
Wij merken echter wel dat een hele hoop studenten gemiddeld tussen de 18 en 25 jaar zijn, waarschijnlijk omdat veel jongeren dan voor een tussenjaar kiezen na hun studie; een uiterst geschikt moment voor een Taalreis!

Daarom bieden wij op een aantal bestemmingen ook Taalreizen aan voor studenten vanaf 30 of 50 jaar. Omdat de interesses vaak meer overeen komen en het daardoor ook makkelijker is om leuke vriendschappen te sluiten om buiten school activiteiten te ondernemen samen.

Speciaal voor deze Taalreizen hebben wij een aparte pagina ingericht, waar meer informatie te vinden is over de 30 en 50 + Taalreizen en de beschikbare bestemmingen.

 

Welke internationale erkende certificaten kan ik behalen?

Aan het einde van iedere cursus krijg je een certificaat mee naar huis met daarop jouw behaalde taalniveau. Maar wil jij gaan studeren in het buitenland of werken bij een internationaal bedrijf? Dan zul je merken dat veel opleidingen en bedrijven vragen naar een internationaal erkend certificaat. Daarmee toon je aan dat je taalniveau toereikend is. Heb je zulke plannen en wil je een internationaal erkend certificaat behalen met jouw taalcursus in het buitenland? Kies dan voor een van de volgende opties:

Heb jij interesse in een ander soort internationaal certificaat? Laat het ons weten, wij kijken het graag voor je na!

Waarom een Taalreis maken met Travel Active?

Omdat iedereen eigen doelen heeft om te behalen tijdens een Taalreis in het buitenland helpen wij graag met jouw eigen taalreis op maat! Je kiest zelf hoe intensief jij een taal wilt gaan leren en waar je naartoe wilt. Ook als je meerdere bestemmingen wilt combineren regelen wij dit gemakkelijk voor je. Daarnaast bepaal je zelf waar je verblijft. Kies jij voor een gastgezin of verblijf je liever in een appartement?

Bij Travel Active staat persoonlijk contact heel hoog in het vaandel. Wij begeleiden je voor, tijdens en na je avontuur met alles wat bij je reis komt kijken. Of jij nu een nieuwe taal wilt leren of je kennis van een taal wilt bijspijkeren, er is altijd een taalreis die goed bij jouw wensen past.

Wat zijn de kosten van een Taalreis?

Omdat onze Taalreizen zó enorm uiteenlopend zijn, is het heel lastig om één vaste prijs te noemen voor een Taalreis.
Iedere student heeft een ander leerdoel en andere wensen. Om een Taalreis zo goed mogelijk op maat aan te kunnen bieden, benoemen wij alle prijzen per bestemming, per week.
Zo kun jij als student kiezen welke cursus, welke cursusduur en welke accommodatie het beste bij jou past.

Per bestemmingspagina (zoals bijvoorbeeld : Taalreis in Valencia) wordt onder het kopje "Taalreis" het uitklapveld "Kosten" aangegeven, vervolgens kun je hier in het oranje het PDF bestand met de kosten terugvinden.

Het gemakkelijkst is, om de genoemde prijzen te vermenigvuldigen met het aantal weken dat jij graag op Taalreis wilt gaan. Ben je niet helemaal zeker van jouw berekening of wil wil je toch graag even een bevestiging? Mail dan gerust een kort overzicht naar taalreizen@travelactive.nl met jouw gewenste bestemming, het aantal weken en het type accommodatie en cursus dat jij graag zou willen boeken zodat wij jou een concrete offerte toe kunnen sturen.

Lopen er op dit moment leuke acties?

Ja zeker zijn er leuke acties waar jij als Taalreizen student voor in aanmerking kunt komen!

Ben je benieuwd of er op dit moment een leuke actie loopt voor de bestemming waar jij interesse in hebt? Kijk dan snel op onze actie pagina!

Wat is de lengte van een Taalreis?

Je kunt al op Taalreis gaan vanaf 2 weken! Het is dan wel goed om je te realiseren dat je tijdens een tamelijk korte Taalreis geen heel taalniveau omhoog zult gaan. Ben je benieuwd hoe lang het duurt voordat je een heel niveau gestegen bent? Stuur ons dan gerust een email zodat we het voor jou kunnen uitzoeken!

Verder zit er geen maximale lengte aan jouw Taalreis, maar raden we je wel aan om even goed te kijken wat mag in visumplichtige landen. Uiteraard kijken wij ook hierin graag met jou mee als je vragen hebt.

Welke taal(cursus) en bestemming passen bij jou?

Ontdek het tijdens een persoonlijke afspraak met één van onze collega’s

De meeste deelnemers gaan naar:

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

35 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.