Werken en reizen in het buitenland!

Je wilt de wijde wereld in, avonturen beleven, een andere cultuur en nieuwe mensen leren kennen en tevens buitenlandse werkervaring opdoen? Dan biedt Work and Travel oneindig veel mogelijkheden. Bekijk ons programma-aanbod en combineer werken en reizen in het buitenland.  Kortom, start nu met het zorgeloos genieten van jouw avontuur!

Boerderijwerk, horecawerk of op avontuur met je backpack:

Een vakantie waarin je reizen en werken combineert, is dé manier om je reis te bekostigen. Zo spaar je voor de activiteiten die jij wilt ondernemen en houd jij je budget op peil. Mountainbiken in de Rockies in Canada, je duikcertificaat halen aan het Great Barrier Reef in Australië, snowboarden in Nieuw-Zeeland? Je betaalt het allemaal met het geld dat je verdient tijdens je reis.

Werken in het buitenland?

Travel Active helpt je bij het vinden van werk in het buitenland. Binnen en buiten Europa hebben we vele mogelijkheden. Je mouwen opstropen op een boerderij in Zwitserland, skiles of snowboardles geven in Oostenrijk of horecawerk in het buitenland? Door te werken leer je op een andere manier de bevolking kennen, pik je snel een andere taal op en zet jij je CV op scherp! Travel Active verzorgt voor jou een reis op maat en helpt je met een optimale voorbereiding op weg. Reis je af in een groep om zo alvast mensen te leren kennen of wil je juist liever alleen op pad? Alles is mogelijk!

Benieuwd naar een overzicht van al jouw mogelijkheden voor werken in het buitenland? Van verblijfsduur tot aan jouw baangarantie, je vindt het allemaal in deze lijst aan werken en reizen mogelijkheden, zodat jij gemakkelijk jouw keuze kunt maken. 

"Een Working Holiday is naar mijn mening de beste en voordeligste manier om verre reizen te maken; de lokale munteenheid bij elkaar sparen en daarna opmaken om de betreffende landen echt goed te kunnen zien."

Aldus Jolanda, die al voor de derde keer voor een langere tijd in het buitenland zit om te werken en reizen. Lees alles over haar Work & Travel avontuur en laat je inspireren door de bruikbare tips die ze voor vertrekkende avonturiers heeft.

Travel Active is dé specialist op het gebied van werkvakanties in Australië in Nieuw-Zeeland. Wil jij...

 

 

Meest populaire Work & Travel reizen
Horecawerk Australië

Horecawerk Australië

Work & Travel | Horecawerk
Wil jij graag werken in de horeca of toerisme van Australië? Wij regelen een gave werkplek voor je! ...

Naar programma
Boerderijwerk in Nieuw-Zeeland

Boerderijwerk in Nieuw-Zeeland

Work & Travel | Boerderijwerk
Werk mee op een grote schapen- of paardenranch in Nieuw-Zeeland, geniet van de prachtige natuur en verbeter je Engels met Boerderijwerk in Nieuw-Zeeland! ...

Naar programma
Boerderijwerk in Argentinië

Boerderijwerk in Argentinië

Work & Travel | Boerderijwerk
Werk mee op een polo- of paardenranch tussen de bergen en uitgestrekte pampas in Argentinië en verbeter je Spaans met een taalcursus in Cordoba! ...

Naar programma

Travel Active verzekering voor werken in het buitenlandTravel Active stage lopen in Spanje​​