Kies je programma …

Als au pair naar het buitenland?

Wanneer jij overweegt om als au pair naar het buitenland te gaan biedt Travel Active veel mogelijkheden. Zo kiezen families in Australië, Nieuw-Zeeland en Engeland steeds vaker voor een au pair. Een prima oplossing voor werkende ouders. De naam Au pair komt uit het Frans en betekent ‘en par’, oftewel ‘op gelijke voet’. Een au pair wordt als volwaardig lid van de familie gezien. De belangrijkste taak is de verzorging van de kinderen. Logisch dat je het echt leuk moet vinden om met kinderen om te gaan. Samen opstaan, de kinderen naar school brengen, spelletjes doen, eten tussen de middag, wandelen, voorlezen, de kids naar bed brengen… Kortom, je dagen zijn goed gevuld. Licht huishoudelijk werk behoort ook tot jouw taken. Je werktijden zijn flexibel, je bent in ieder geval wel anderhalve dag per week en minimaal een weekend per maand vrij. Maximaal drie keer per week kan de gastfamilie jou vragen op te passen. Voor dit alles krijg je kost en inwoning en daarbij ook nog zakgeld.

Persoonlijk contact met de au pair staat voorop

Je bent geschikt als au pair, als jouw motivatie in orde is. Dat vinden wij bij Travel Active het allerbelangrijkste! We hebben in de afgelopen 24 jaar meer dan 3000 au pairs met succes geplaatst. Dit succes is te danken aan het persoonlijke contact dat wij met iedere au pair onderhouden. Je krijgt een optimale voorbereiding en tijdens je verblijf in het buitenland wordt je goed ondersteund. In elk land werken we nauw samen met een partnerorganisatie. Zijn er problemen of heb je vragen, dan kun je daar altijd terecht. Daarnaast zorgen zij ervoor dat je in contact komt met andere au pairs en hebben zij informatie over bijvoorbeeld cursussen, sportclubs en bijeenkomsten. Je hoeft je dus zeker niet eenzaam te voelen of je te vervelen tijdens jouw tijd als au pair!

Wat levert een Au Pair jaar op?

Naast het beleven van een onvergetelijk avontuur zul je na je au pair avontuur de taal vloeiend spreken. Je hebt ervaren hoe het is om in een ander land te leven, je hebt meer van het land kunnen ontdekken en je hebt een totaal andere cultuur leren kennen. Naast de werkervaring die je hebt opgedaan, heb je jezelf als persoon enorm ontwikkeld. Je zult merken dat je je makkelijker aanpast aan nieuwe situaties en problemen ga je niet uit de weg, maar zijn er om opgelost te worden. Hier zul je de rest van je leven profijt van hebben. Een Au Pair jaar is zeker de moeite waard.

Au pair programma's in Europa, Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland!

Je kunt ervoor kiezen om wat dichter bij huis te blijven en een Au pair programma te kiezen in een Engels sprekend Europees land zoals bijvoorbeeld Engeland. Je kunt ook bewust kiezen voor een andere taal en ervoor kiezen om als au pair naar Spanje te gaan. Daarnaast kun je ook kiezen voor een verdere bestemming zoals Australië, Nieuw-Zeeland of Amerika. Heb je niet de tijd om voor een langere periode naar het buitenland te gaan, dan kun je ook deelnemen aan ons Zomer Au Pair programma. Dit is een verkorte versie van het reguliere Au Pair programma tijdens de zomermaanden. Kies het programma en land dat bij jou past en beleef een prachtige buitenlandervaring!

Ben jij de perfecte Au Pair?

Wil jij professionele werkervaring opdoen? Wij bieden jou de unieke kans om werkervaring op te doen in het buitenland. Daarnaast is het een goede aanvulling op jouw cv. Nieuwsgierig? Lees meer over ons nieuwe en unieke Au Pair Expert programma!

Iets voor jou?

Wil jij weten of au pair in het buitenland echt iets voor jou is, dan is de infobijeenkomst de perfecte kans om erachter te komen of au pair iets voor jou is. We helpen je graag mee in het plannen van jouw unieke avontuur!

 

 

Meest populaire Au Pair reizen
Au Pair in Australië

Au Pair in Australië

Au Pair | Wereldwijd
Word au pair in Australië! Als jij open staat voor een relaxte manier van leven en een ‘no worries mentaliteit, dan ben jij klaar om de Aussie way of life te be...

Naar programma
Au pair in Engeland

Au pair in Engeland

Au Pair | Zomer
Tijdens de zomermaanden een unieke culturele ervaring opdoen? Kies dan voor het unieke Engeland en word zomer au [pair! ...

Naar programma
Au Pair in Amerika

Au Pair in Amerika

Au Pair | Wereldwijd
Waar leer je meer over de Amerikaanse cultuur dan in een ‘real American family’? Ben je dol op kinderen en klaar om Amerika te ontdekken? Start met een oriëntat...

Naar programma

Au Pair AustralieAu Pair infodag