Werken en reizen in het buitenland!

Je wilt de wijde wereld in, avonturen beleven, een andere cultuur en nieuwe mensen leren kennen en tevens buitenlandse werkervaring opdoen? Dan biedt Work and Travel oneindig veel mogelijkheden. Bekijk ons programma-aanbod en combineer werken en reizen in het buitenland.  Kortom, start nu met het zorgeloos genieten van jouw avontuur!

Boerderijwerk, horecawerk of op avontuur met je backpack:

Een vakantie waarin je reizen en werken combineert, is dé manier om je reis te bekostigen. Zo spaar je voor de activiteiten die jij wilt ondernemen en houd jij je budget op peil. Mountainbiken in de Rockies in Canada, je duikcertificaat halen aan het Great Barrier Reef in Australië, snowboarden in Nieuw-Zeeland? Je betaalt het allemaal met het geld dat je verdient tijdens je reis.

Werken in het buitenland?

Travel Active helpt je bij het vinden van werk in het buitenland. Binnen en buiten Europa hebben we vele mogelijkheden. Je mouwen opstropen op een boerderij in Zwitserland, skiles of snowboardles geven in Oostenrijk of horecawerk in het buitenland? Door te werken leer je op een andere manier de bevolking kennen, pik je snel een andere taal op en zet jij je CV op scherp! Travel Active verzorgt voor jou een reis op maat en helpt je met een optimale voorbereiding op weg. Reis je af in een groep om zo alvast mensen te leren kennen of wil je juist liever alleen op pad? Alles is mogelijk!

Benieuwd naar een overzicht van al jouw mogelijkheden voor werken in het buitenland? Van verblijfsduur tot aan jouw baangarantie, je vindt het allemaal in deze lijst aan werken en reizen mogelijkheden, zodat jij gemakkelijk jouw keuze kunt maken. 

"Een Working Holiday is naar mijn mening de beste en voordeligste manier om verre reizen te maken; de lokale munteenheid bij elkaar sparen en daarna opmaken om de betreffende landen echt goed te kunnen zien."

Aldus Jolanda, die al voor de derde keer voor een langere tijd in het buitenland zit om te werken en reizen. Lees alles over haar Work & Travel avontuur en laat je inspireren door de bruikbare tips die ze voor vertrekkende avonturiers heeft.


 

 

Meest populaire Work & Travel reizen
Groepsreis backpacken Australië

Groepsreis backpacken Australië

Work & Travel | Backpacken
Al reizende en werkende het spectaculaire land Down Under ontdekken? Maak gebruik van de service van Travel Active en beleef het gaafste jaar van je leven! ...

Naar programma
Horecawerk Nieuw-Zeeland

Horecawerk Nieuw-Zeeland

Work & Travel | Horecawerk
Werken in de horeca in het waanzinnige Nieuw-Zeeland? Wij regelen een werkplek voor je! Een gave combi van werken en in je vrije tijd het land ontdekken. ...

Naar programma
Boerderijwerk in Australië

Boerderijwerk in Australië

Work & Travel | Boerderijwerk
Een unieke, authentieke Aussie outback ervaring; werk hard, verdien geld, geniet van de prachtige natuur en verbeter je Engels met boerderijwerk in Australië! ...

Naar programma

Travel Active verzekering voor werken in het buitenlandTravel Active stage lopen in Spanje​​