Combineer werken en reizen in het buitenland!

Je wilt de wijde wereld in, avonturen beleven, een andere cultuur en nieuwe mensen leren kennen en tevens buitenlandse werkervaring opdoen? Dan biedt Work and Travel oneindig veel mogelijkheden. Bekijk ons programma-aanbod en combineer werken en reizen in het buitenland.  Kortom, start nu met het zorgeloos genieten van jouw avontuur!

Boerderijwerk, horecawerk en op avontuur met je backpack?

Een vakantie waarin je reizen en werken combineert, is dé manier om je reis te bekostigen. Zo spaar je voor de activiteiten die jij wilt ondernemen en houd jij je budget op peil. Mountainbiken in de Rockies in Canada, je duikcertificaat halen aan het Great Barrier Reef in Australië, snowboarden in Nieuw-Zeeland? Je betaalt het allemaal met het geld dat je verdient tijdens je reis.

Travel Active helpt je bij het vinden van werk. Ook binnen Europa hebben we vele mogelijkheden. Je mouwen opstropen op een boerderij in Zwitserland, snowboardles geven in Oostenrijk of werken in het toerisme? Door te werken leer je op een andere manier de bevolking kennen, pik je snel een andere taal op en zet jij je CV op scherp! Travel Active verzorgt voor jou een reis op maat en helpt je met een optimale voorbereiding op weg. Reis je af in een groep om zo alvast mensen te leren kennen of wil je juist liever alleen op pad? Alles is mogelijk!

"Een Working Holiday is naar mijn mening de beste en voordeligste manier om verre reizen te maken; de lokale munteenheid bij elkaar sparen en daarna opmaken om de betreffende landen echt goed te kunnen zien."

Aldus Jolanda, die al voor de derde keer voor een langere tijd in het buitenland zit om te werken en reizen. Lees alles over haar Work & Travel avontuur en laat je inspireren door de bruikbare tips die ze voor vertrekkende avonturiers heeft.

Travel Active is dé specialist op het gebied van werkvakanties in Australië in Nieuw-Zeeland. Bekijk hier onze mogelijkheden voor: ▶ Werken en reizen in Australië
▶ Werken en reizen in Nieuw-Zeeland

 

 

Meest populaire Work & Travel reizen
Boerderijwerk in Argentinië

Boerderijwerk in Argentinië

Work & Travel | Boerderijwerk
Werk mee op een polo- of paardenranch tussen de bergen en uitgestrekte pampas in Argentinië en verbeter je Spaans met een taalcursus in Cordoba! ...

Naar programma
Boerderijwerk in Noorwegen

Boerderijwerk in Noorwegen

Work & Travel | Boerderijwerk
Ervaar het landelijke Noorse buitenleven door te gaan wonen en werken op een Noorse boerderij. ...

Naar programma
Boerderijwerk in Zwitserland

Boerderijwerk in Zwitserland

Work & Travel | Boerderijwerk
Ontdek het echte Zwitserse leven door te gaan werken op een boerderij en je gastfamilie te helpen. Hard werken, maar ook de tijd van je leven! ...

Naar programma

Travel Active verzekering voor werken in het buitenlandTravel Active stage lopen in Spanje