Taalcursus in het buitenland 

Wat een taalcursus jou kan brengen..

Nergens leer je meer van de bevolking, de gebruiken en de tradities van een land dan in het land zelf. Dat geldt ook voor de taal. Door een taalcursus te volgen op een bestemming waar de taal gesproken wordt, leer je de taal veel sneller. Je krijgt tijdens je taalcursus les van ‘native speakers' en de talenschool organiseert regelmatig leuke activiteiten en excursies voor jou en je medestudenten. Je leert hierdoor, naast de taal, de cultuur en veel nieuwe mensen kennen. Na zo’n periode in het buitenland zul je zien dat je zelfvertrouwen is toegenomen, en zo’n taalcursus staat ook nog eens goed op je CV!

Wat wij aanbieden..

Wij bieden je een taalreis die helemaal aansluit bij jouw wensen. Je kiest een bestemming en bepaalt dan zelf welke cursus je wilt doen en hoe lang, in welke accommodatie je eventueel wilt verblijven en het is ook nog mogelijk bestemmingen, cursussen en accommodaties te combineren! Vind je het moeilijk een keuze te maken met al deze mogelijkheden? Dan kun je bij ons altijd terecht voor een advies op maat. Ons doel is samen met jou de taalreis van jouw dromen te realiseren!

Waar je alle informatie kunt vinden..

Kies een bestemming door het menu hierboven. Van deze bestemming krijg je een overzicht met tabbladen, waar je alles kan vinden over de taalreis die we op die bestemming aanbieden. Onder het tabblad ‘kosten’ staat de link naar de prijslijst en een overzicht van wat er inclusief en exclusief is. Kom je er niet uit? Neem contact met ons op. Je vind allerlei contactmogelijkheden in de rechterkolom van onze website. We horen graag van je!

Internationaal Erkende Certificaten

Wil jij gaan studeren in het buitenland of werken bij een internationaal bedrijf? Veel opleidingen en bedrijven vragen naar een certificaat, waaruit blijkt dat je taalniveau toereikend is. Wil je een certificaat dat internationaal erkend is, dan kies je voor een van de onderstaande cursussen.

De certificaten die wij aanbieden zijn de TOEFL en Cambridge cursus voor het Engels, en de DELE voor het Spaans. Heb jij interesse in een ander soort internationaal certificaat? Laat het ons weten, wij kijken het graag voor je na.
 

Cambridge cursus TOEFL cursus DELE cursus

 

Meest populaire Taalreizen reizen
Taalreis Engeland | Cambridge

Taalreis Engeland | Cambridge

Taalreizen | Engels
Wie kent deze prestigieuze universiteitsstad niet? Doe een taalcursus op deze bestemming en geef je CV een gouden randje!

Naar programma
Taalreis Amerika | New York

Taalreis Amerika | New York

Taalreizen | Engels
Engels leren in de bekendste metropool ter wereld! Een talenschool midden in Manhattan en zelfs de mogelijkheid te verblijven in een residentie die zich op ditz...

Naar programma
Taalreis Spanje | Valencia

Taalreis Spanje | Valencia

Taalreizen | Spaans
Spaans studeren in de stad waar toekomst en verleden elkaar ontmoeten. In Valencia is voor ieder wat wils: stadsleven, strand en cultuur

Naar programma