Waarom Au Pair worden?

Travel Active
Au Pair
18 november 2020

Houd jij van kinderen, wil je graag naar het buitenland en vind je het interessant om nieuwe culturen te ontdekken? Dan is au pair worden echt iets voor jou! Lees hier waarom.

Je maakt vrienden voor het leven

Als je als Au Pair naar het buitenland gaat, kom je in een geheel onbekende omgeving. Nieuwe mensen ontmoeten kan soms best wel spannend zijn. Travel Active organiseert meetings zodat jij Au Pairs kan ontmoeten in de buurt van jouw woonplek. Hier worden vaak goede vriendschappen gesloten. Wees dapper en stap gewoon op mensen af, dit wordt vaak gewaardeerd en het is helemaal niet zo eng als dat het lijkt. Lees hier een paar tips van een Au Pair in Amerika.

Je leert een andere taal vloeiend spreken

Je communiceert met je host kid(s), je gastgezin en de omgeving waar je woont in een ander taal. Je zult binnen no-time al vooruitgang merken.

Een nieuwe cultuur van binnenuit

Tijdens je Au Pair avontuur verblijf je in een gastgezin. Hierdoor maak je de cultuur van dichtbij mee. Je eet nieuwe gerechten, je ontdekt de omgeving en leert over de gebruiken van de mensen waar jij verblijft. Een echte local dus!

Je bouwt een goede band op met je hostkid(s)

Een Au Pair brengt de meeste tijd door met de kinderen. Door alle tijd die je samen met je hostkids doorbrengt, ontwikkel je een ontzettend sterke band. Je leert veel van elkaar. En de kinderen zullen dol op je zijn.

Persoonlijke groei en zelfstandigheid

Je hebt de stap gemaakt op voor langere tijd uit je vertrouwde omgeving tes stappen en op avontuur te gaan. Tijdens je Au Pair avontuur zal je zelfstandiger en volwassener worden. Je zult merken dat deze persoonlijke ontwikkelingen goed zijn voor je toekomst.

Pluspunten op je CV

Het vloeiend spreken van een vreemde taal en een buitenlandse ervaring? Werkgevers en opleidingen zijn hier vaak naar op zoek. Super op je CV dus!

Je doet veel nieuwe werkervaring op

Je leert veel over het werken met kinderen. Wil je later met kinderen werken? Dan is Au Pair worden de perfecte voorbereiding en dat ook nog in het buitenland!

Een onvergetelijk avontuur om nooit te vergeten

Genoeg redenen waarom je Au Pair moet worden dus! Au Pair zijn is een geweldige ervaring, het verbreedt niet alleen je kennis en ervaring, het verbreedt je hele leven! Je zult vrienden maken voor altijd en misschien zelfs wel je droombaan krijgen met dank aan de pluspunten op je CV!

Benieuwd naar het leven van een Au Pair? Stefanie vertelt ons alles in deze vlog:

Gerelateerde programma’s

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.