Work & Travel  - Ski & Snow

Work & Travel - Ski & Snow

Doe de skilerarenopleiding en word skileraar of snowboardleraar in Oostenrijk. Zo geniet je een winterseizoen lang volop van de sneeuw! Als skileraar geef je skiles aan volwassenen en kinderen. Een uitdagende job, waarbij je goed verdiend en die leuk op je CV staat. Omdat je een halfjaar in Oostenrijk verblijft, spijker jij je kennis van de Duitse taal ook flink bij. Met Travel Active vertrek je goed voorbereid naar Oostenrijk om, samen met andere Nederlandse deelnemers, de officiële skiopleiding (Anwärter) te volgen. Nadat je het examen hebt afgelegd, zorgen wij voor een werkplek bij een skischool in één van de prachtige skigebieden in Oostenrijk.

Ben jij een echte wintersportfreak? Kijk dan snel verder hoe je ski- of snowboardinstructeur kunt worden via Travel Active!

Benieuwd naar een overzicht van al jouw mogelijkheden? Van verblijfsduur tot aan jouw baangarantie, je vindt het allemaal in deze lijst aan werken en reizen mogelijkheden, zodat jij gemakkelijk jouw keuze kunt maken. 

Work & Travel - Ski & Snow reizen

Ski & Snow in Oostenrijk

Ski & Snow in Oostenrijk

Work & Travel | Ski & Snow
Ga werken als skileraar of snowboardleraar in Oostenrijk! Travel Active regelt een opleiding tot instructeur en een baan als skileraar in één van de populaire s...

Naar programma

Travel Active verzekering voor werken in het buitenlandTravel Active stage lopen in Spanje