Infodagen Gratis magazine

Bezoek het veelzijdige Travel Active event op 2 november!

Travel Active is dé specialist in het organiseren van culturele uitwisselingen wereldwijd. De mogelijkheden bij Travel Active zijn grenzeloos. Tijdens het Travel Active event op 2 november in Eindhoven heb je de mogelijkheid om verschillende presentaties bij te wonen en je uitgebreid te laten informeren over onze High School, Vrijwilligerswerk, Work & Travel, Au Pair en Taalreizen programma’s.

Heb je specifiek interesse in een van onze programma’s dan woon je de betreffende presentatie bij. Wil jij je graag weten welke verschillende reismogelijkheden wij te bieden hebben, dan bezoek je gewoon meerdere presentaties. Onze reisexperts én oud deelnemers staan voor je klaar om hun kennis & ervaringen met jou te delen!

Op zoek naar de invulling van een tussenjaar of unieke buitenlandervaring?

Dit is het ideale event om te bekijken welke mogelijkheden er zijn! Een aantal maanden vrijwilligerswerk doen in Afrika, backpacken in Australië combineren met een taalcursus Engels, een High School jaar in Amerika of een jaar als Au Pair aan de slag? Tijdens het Travel Active event informeren wij je over de mogelijkheid tot het combineren van verschillende programma’s. 

Gezamenlijke infodag

Programma van deze dag:

Meld je aan voor verschillende presentaties en breng een bezoek aan onze informatiemarkt: de kans om in gesprek te gaan met reisexperts en oud-deelnemers. 

Presentatie High School: 10:30 -11:30 uur

Ga voor een zomer, trimester, semester of heel schooljaar naar het buitenland en ga op High School avontuur! Ontdek de mogelijkheden en alle 13 bestemmingen, en raak geïnspireerd! Het High School team en onze oud-studenten laten je alle ins en outs weten over het High School programma. Na de presentatie is er uiteraard genoeg ruimte om al jouw vragen te stellen! 

Presentatie Au Pair: 12:00 – 13:00 uur

Het Au Pair team neemt je mee in alle mogelijkheden die het Au Pair programma biedt. We gaan onder andere verder in op de verschillende landen, de werkzaamheden en de procedure! Samen met een van onze oud au pairs wordt je geïnspireerd en kom je alles te weten over het au pair programma! Na de presentatie is er natuurlijk ook genoeg ruimte om al je vragen te stellen! 

Presentatie Vrijwilligerswerk, stages en groepsreizen: 13:30 - 14:30 uur

Het Vrijwilligerswerk team vertelt je graag over de projecten en mogelijkheden in Midden- en Zuid-Amerika, Azië en Afrika. Tijdens een leuke, interactieve presentatie leer je alles over wat jij kan gaan doen! Ook delen onze oud-deelnemers hun ervaringen met je.

Na onze presentatie over Vrijwilligerswerk, Stages en Groepsreizen nemen we nog ruim de tijd om al je vragen te beantwoorden.

Presentatie Work & Travel: 15:00 – 16:00 uur

Droom jij ervan om al werkend een land te ontdekken zoals Australië, Nieuw-Zeeland, Amerika of misschien Noorwegen? Of heb je al jaren het idee om met paarden te gaan werken in het buiteland? Of sta je toch liever in de sneeuw met ons Ski & Snow programma?

Kevin en Nicole van het Travel Active team vertellen jou samen met een oud-deelnemer alles wat mogelijk is om jouw droomavontuur mee te maken!

Informatiestand Taalreizen: 10:30 – 16:00 uur

Het Taalreizen Team geeft je graag advies op maat en stelt zo jouw ideale taalreis met je samen. Of je nou een nieuwe taal zoals Spaans of Italiaans wilt leren, je Engels of Frans nog wilt opfrissen voor je examen of je CV een boost wil geven. Ze vertelt je alles over de diverse cursusmogelijkheden, accommodaties, combinatiereizen en meer!

Informatiemarkt

Breng vooral ook even een bezoek aan onze informatiemarkt: hier krijg je de kans om wat verder in gesprek te gaan met onze reisexperts en oud-deelnemers. De informatiemarkt is een gezellige en sfeervolle verzameling van kraampjes, Travel Active medewerkers en het nodige informatiemateriaal om jou verder te helpen bij het samenstellen van je reisplannen! 

Heb je er overigens al eens aan gedacht om ‘de wereld in huis te nemen’? Bij Travel Active kan het door een buitenlandse student in huis te nemen die in Nederland naar school zal gaan. Het High School Holland team vertelt je graag meer over de mogelijkheden!

Meld je aan!

Wil jij je aanmelden voor deze dag? Je meld je aan voor de presentatie van High School, Au Pair, Vrijwilligerswerk of Work & Travel, maar je bent daarnaast ook van harte welkom bij de andere presentaties. Kies hieronder de presentatie van je voorkeur en schrijf je in! Geen presentatie bijwonen? Kom dan gezellig langs voor de infomarkt en meld je bij de balie op de dag zelf.

Wil jij graag meerdere presentaties bijwonen? Geef aan naar welke presentaties je wilt komen in het opmerkingenveld!

 

Presentatie High School 2 november - Eindhoven | Tijdstip: 10.30

 

Presentatie Au Pair 2 november - Eindhoven | Tijdstip: 12.00

 

Presentatie Vrijwilligerswerk, Stages en Groepsreizen 2 november - Eindhoven | Tijdstip: 13.30

 

Presentatie Work & Travel 2 november - Eindhoven | Tijdstip: 15.00

 

 

Deel deze pagina