Als au pair naar het buitenland?

Wanneer jij overweegt om als au pair naar het buitenland te gaan biedt Travel Active veel mogelijkheden. Zo kiezen families in Australië, Nieuw-Zeeland en Engeland steeds vaker voor een au pair. Een prima oplossing voor werkende ouders. De naam Au pair komt uit het Frans en betekent ‘en par’, oftewel ‘op gelijke voet’. Een au pair wordt als volwaardig lid van de familie gezien. De belangrijkste taak is de verzorging van de kinderen. Logisch dat je het echt leuk moet vinden om met kinderen om te gaan. Samen opstaan, de kinderen naar school brengen, spelletjes doen, eten tussen de middag, wandelen, voorlezen, de kids naar bed brengen… Kortom, je dagen zijn goed gevuld. Licht huishoudelijk werk behoort ook tot jouw taken. Je werktijden zijn flexibel, je bent in ieder geval wel anderhalve dag per week en minimaal een weekend per maand vrij. Maximaal drie keer per week kan de gastfamilie jou vragen op te passen. Voor dit alles krijg je kost en inwoning en daarbij ook nog zakgeld.​

Wil je meer lezen en je laten inspireren? Vraag dan ons gratis Au Pair magazine aan en bekijk alle Au Pair mogelijkheden op je gemak! 

au pair programma

Het au pair programma

Persoonlijk contact met de au pair staat voorop

Je bent geschikt als au pair, als jouw motivatie in orde is. Dat vinden wij bij Travel Active het allerbelangrijkste! We hebben in de afgelopen 24 jaar meer dan 4000 au pairs met succes geplaatst. Dit succes is te danken aan het persoonlijke contact dat wij met iedere au pair onderhouden. Je krijgt een optimale voorbereiding en tijdens je verblijf in het buitenland wordt je goed ondersteund. In elk land werken we nauw samen met een partnerorganisatie. Zijn er problemen of heb je vragen, dan kun je daar altijd terecht. Daarnaast zorgen zij ervoor dat je in contact komt met andere au pairs en hebben zij informatie over bijvoorbeeld cursussen, sportclubs en bijeenkomsten. Je hoeft je dus zeker niet eenzaam te voelen of je te vervelen tijdens jouw tijd als au pair!

Wat levert een Au Pair jaar op?

Naast het beleven van een onvergetelijk avontuur zul je na je au pair avontuur de taal vloeiend spreken. Je hebt ervaren hoe het is om in een ander land te leven, je hebt meer van het land kunnen ontdekken en je hebt een totaal andere cultuur leren kennen. Naast de werkervaring die je hebt opgedaan, heb je jezelf als persoon enorm ontwikkeld. Je zult merken dat je je makkelijker aanpast aan nieuwe situaties en problemen ga je niet uit de weg, maar zijn er om opgelost te worden. Hier zul je de rest van je leven profijt van hebben. Een Au Pair jaar is zeker de moeite waard.

Meer weten over Au Pair?

Ontdek alles over au pair worden en ontmoet oud-deelnemers tijdens een infodag

Kies een infodag

De meeste Au Pairs gaan naar:

Bekijk ons aanbod