Infodagen Gratis magazine

Daarom bezoek jij een infodag van Travel Active! 

  • Maak kennis met Nederlands’ grootste culturele uitwisselingsorganisatie
  • Informatieve en levendige presentatie
  • Stel al je vragen aan de reisexperts van Travel Active en de aanwezige oud-deelnemers
  • Locatie bij jou in de buurt én online
  • Alle ins en outs over je bestemming
  • Overtuig je ouders
  • 30 jaar ervaring en dat zie je!

Travel Active biedt een aantal mogelijkheden om informatie over de verschillende programma’s in te winnen. Dit kun je doen door een infodag bij te wonen, een persoonlijke afspraak te maken of een webinar bij te wonen. Daarnaast kun je ook een Travel Active Event bezoeken of een Skype afspraak maken. Lees hieronder meer over de verschillende opties die je hebt. Kijk in onze infodagen agenda voor alle data en locaties

Hoe wil jij je laten informeren?

Infodag

Op een centrale locatie in Nederland staat het Travel Active team klaar voor een leerzame en inspirerende presentatie, met een complete voorlichting over al je mogelijkheden. Na de presentatie heb je de gelegenheid kennis te maken met het team en kun je al jouw vragen stellen over jouw buitenland avontuur. Laat je tijdens de infodag ook inspireren door de enthousiaste verhalen van oud-deelnemers. Droom weg bij hun prachtige foto’s en luister naar de tips en ervaringen om jouw tijd  in het buitenland onvergetelijk te maken!

Wil je een infodag bijwonen? Bekijk dan snel onze agenda.

Persoonlijke afspraak

Kies voor een persoonlijke afspraak centraal in het land of kom langs op ons kantoor in Venray. Nadat je je hebt aangemeld voor een persoonlijke afspraak, neemt het Travel Active team contact met je op om een tijdstip af te spreken en kun je samen met de reisexperts jouw reis samenstellen

Wil je een persoonlijke afspraak? Bekijk dan snel onze agenda.

Webinar

Een webinar is een interactieve presentatie die je overal kunt volgen, van thuis op de bank tot rustig aan de eettafel. En het is heel simpel, het enige wat je nodig hebt is een laptop/computer, tablet of telefoon met internetverbinding! Wanneer je je aanmeldt voor een webinar, ontvang je een link waarmee je je kan registreren om de webinar bij te wonen. En heb je tijdens de webinar vragen over het programma, de bestemming of cursus? Stel je vragen tijdens of na de presentatie via de livechat aan de reisexperts van Travel Active!

Wil je een webinar bijwonen? Bekijk dan snel onze agenda.

 

Travel Active Event

Weet je nog niet precies wat je wilt doen? Dan is een Travel Active Event een goede manier om je te laten informeren. Tijdens dit event kun je namelijk verschillende presentaties van programma’s bijwonen en je uitgebreid laten informeren over de vele mogelijkheden. Er zullen verschillende reisexperts van onze afdelingen aanwezig om jou zo goed mogelijk te informeren. Daarnaast vertellen enthousiaste oud-deelnemers graag over al hun ervaringen zodat je een nog beter beeld van de programma’s krijgt. Uiteraard is er mogelijkheid om al jouw vragen te stellen zodat je de juiste keuze kunt maken! Dit veelzijdige evenement geeft inzicht in alle mogelijkheden die er zijn, dus ook om programma’s te combineren!

Wil je graag een Travel Active Event bezoeken? Bekijk dan snel onze agenda.

travel-active-event

Online afspraak

Een online afspraak is ideaal voor wanneer je het gesprek liever in je eigen omgeving voert of even de tijd niet kunt vinden voor een persoonlijke afspraak. Deze online afspraak kun je dus doen waar en wanneer jij dat graag wilt. Tijdens een online afspraak heb je één op één contact met een van onze reisexperts zodat je alle informatie kunt krijgen die je nodig hebt en alle tijd hebt om vragen te stellen. Zo weet je zeker dat je goed voorbereid op reis kunt gaan!

Wil je graag een online afspraak plannen? Bekijk dan snel onze agenda.

skype-afspraak

Deel deze pagina