Waarom je géén spijt krijgt van jouw taalreis!

Nergens leer je meer over de bevolking, de gebruiken en de tradities van een land dan in het land zelf. Dat geldt ook voor de taal! Door een taalcursus op bestemming te volgen, leer je de taal veel sneller. Na je lessen breng je je kennis meteen in de praktijk. De talenschool organiseert wekelijkse activiteiten en excursies voor alle studenten. De ideale kans om internationale vrienden te maken, leuke bezienswaardigheden te bekijken en meer te leren over de lokale cultuur! Bovendien staat een taalreis ook nog eens heel goed op je CV. Na zo’n periode in het buitenland zul je zien dat je zelfvertrouwen een boost heeft gekregen en dat je een culturele ervaring rijker bent! Laat je compleet onderdompelen in de taal, de cultuur en de lokale levenswijze! 

Wil je meer lezen en je laten inspireren? Vraag dan ons gratis Taalreizen magazine aan en bekijk alle mogelijkheden voor een taalreis op je gemak!

 

studeren in het buitenland

Het Taalreizen programma

Welke talen kan ik leren?

Een taalreis zorgt ervoor dat je direct je taalvaardigheden kan gebruiken in de praktijk. Je leert een taal op locatie en daarna kun je direct oefenen met de locals. Heel praktisch dus!

Maar welke talen kun je nu precies leren tijdens een taalreis bij Travel Active? Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Kies dan uit EngelsSpaansFransDuitsItaliaansPortugees of bijvoorbeeld Arabisch. Wij bieden je een taalreis die helemaal aansluit bij jouw wensen. Je kiest een bestemming en bepaalt dan zelf welke cursus je wilt doen en hoe lang, in welke accommodatie je eventueel wilt verblijven en het is ook nog mogelijk bestemmingen, cursussen en accommodaties te combineren!
Vind je het lastig een keuze te maken uit al deze mogelijkheden? Dan kun je bij ons altijd terecht voor een advies op maat. Ons doel is samen met jou de taalreis van jouw dromen te realiseren!

Internationaal Erkende Certificaten

Wil jij gaan studeren in het buitenland of werken bij een internationaal bedrijf? Veel opleidingen en bedrijven vragen naar een certificaat, waaruit blijkt dat je taalniveau toereikend is. Wil je een certificaat dat internationaal erkend is, dan kies je voor een van de onderstaande cursussen.

De certificaten die wij aanbieden zijn de TOEFL cursus en Cambridge cursus voor het Engels, en de DELE cursus voor het Spaans. Heb jij interesse in een ander soort internationaal certificaat? Laat het ons weten, wij kijken het graag voor je na.

 

Welke taal(cursus) en bestemming passen bij jou?

Ontdek het tijdens een persoonlijke afspraak met één van onze collega’s

Maak nu een persoonlijke afspraak!

De meeste deelnemers gaan naar:

Bekijk ons aanbod