Dáárom op Taalreis!

Nergens leer je meer over de bevolking, de gebruiken en de tradities van een land dan in het land zelf. Dat geldt ook voor de taal! Door een taalcursus in het buitenland te volgen, leer je de taal veel sneller. Volg de lessen op je eigen niveau en breng daarna je kennis meteen in de praktijk. Wekelijkse activiteiten met internationale studenten geven jou de kans om de mooiste bezienswaardigheden te bekijken en meer te leren over de lokale cultuur. Je sluit je taalcursus af met een certificaat met daarop jouw behaalde taalniveau. Een taalcursus in het buitenland staat daarom ook nog eens heel goed op je CV. Laat je compleet onderdompelen in de taal, de cultuur en de lokale levenswijze. Na zo’n taalcursus in het buitenland ben je een culturele ervaring rijker! 

Wil je meer lezen en je laten inspireren? Vraag dan ons gratis Taalreizen magazine aan en bekijk alle mogelijkheden voor een taalcursus in het buitenland op je gemak!

studeren in het buitenland

Het Taalreizen programma

Welke talen kan ik leren?

Een taalreis zorgt ervoor dat je direct je taalvaardigheden kan gebruiken in de praktijk. Je leert een taal op locatie en daarna kun je direct oefenen met de locals. Heel praktisch dus!

Maar welke talen kun je nu precies leren tijdens een taalreis bij Travel Active? Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Kies dan uit EngelsSpaansFransDuitsItaliaansPortugees, Chinees of bijvoorbeeld Arabisch. Wij bieden je een taalreis die helemaal aansluit bij jouw wensen. Je kiest een bestemming en bepaalt dan zelf welke cursus je wilt doen en hoe lang, in welke accommodatie je eventueel wilt verblijven en het is ook nog mogelijk bestemmingen, cursussen en accommodaties te combineren!
Vind je het lastig een keuze te maken uit al deze mogelijkheden? Dan kun je bij ons altijd terecht voor een advies op maat. Ons doel is samen met jou de taalreis van jouw dromen te realiseren!

Internationaal Erkende Certificaten

Aan het einde van iedere cursus krijg je een certificaat mee naar huis met daarop jouw behaalde taalniveau. Maar wil jij gaan studeren in het buitenland of werken bij een internationaal bedrijf? Dan zul je merken dat veel opleidingen en bedrijven vragen naar een internationaal erkend certificaat. Daarmee toon je aan dat je taalniveau toereikend is. Heb je zulke plannen en wil je een internationaal erkend certificaat behalen? Kies dan voor een van de volgende opties:

Heb jij interesse in een ander soort internationaal certificaat? Laat het ons weten, wij kijken het graag voor je na.

Waar kan je naartoe met Taalreizen?

Een Taalreis in het buitenland maken is een groot avontuur waarbij de bestemming natuurlijk ook belangrijk is! Je kan kiezen uit zeven talen die in meerdere landen worden gegeven. Iedereen heeft een andere voorkeur voor landen en daarom proberen we een zo ruim mogelijk aanbod aan te bieden. Als je een taalreis wil gaan maken heb je keuze uit 23 landen verspreid over 6 continenten.

 

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

Oceanië

Afrika

Europa

 Azie

 

Welke taal(cursus) en bestemming passen bij jou?

Ontdek het tijdens een persoonlijke afspraak met één van onze collega’s

Maak nu een persoonlijke afspraak!

Bekijk ons aanbod

Deel deze pagina

De meeste deelnemers gaan naar: