Annemijn

Ambassadeur Au Pair

Naam: Annemijn
Woonplaats: Lage Mierde
Programma + land(en): Au pair Australië

Hoi! Mijn naam is Annemijn en ik ben met behulp van Travel Active als au pair naar Australië vertrokken. Daar heb ik de meest geweldige ervaring ooit beleefd. Tijdens mijn opleiding manager Leisure and Hospitality heb ik 2 geweldige stages gehad. Waarvan 1 in een animatieteam van een grote hotelketen in Spanje en 1 bij Roompot in Duitsland. Hierdoor wist ik dat ik werken met kinderen heel erg leuk vond, maar ik wist nog niet zo goed hoe ik hier invulling aan kon geven. Ook wilde ik graag doorstuderen, maar de juiste opleiding had ik nog niet gevonden.

Al snel kwam ik uit bij Travel Active. Het werk als au pair in Australië trok mij meteen enorm aan. Voor het zoeken naar het juiste gezin voor mij, heb ik veel tijd doorgebracht op Skype om de juiste klik te vinden. Met mijn hostfamily had ik meteen via Skype al een hele goede band, de klik was er meteen, dus toen was de keuze snel gemaakt. Toen was het zover en ik werd met open armen ontvangen. Ik was echt onderdeel van hun gezin. Tijdens school van de kinderen ging alles natuurlijk volgens de normale gang van zaken. Maar in de schoolvakanties gingen we echt met het hele gezin daguitjes doen en op vakantie... Dat was echt GE-WEL-DIG! Ook vonden mijn hostkindjes het erg leuk om Nederlands te leren. Dit deed ik door liedjes van K3 en Kinderen voor Kinderen op te zetten. Hier waren ze echt helemaal dol op!

Mijn besluit om een tussenjaar te nemen als au pair in Australië is echt het beste besluit geweest dat ik ooit heb gemaakt. Ik heb mezelf echt leren kennen. Ook ben ik een stuk zelfverzekerder en zelfstandiger geworden. Want ja, je moet het toch maar kunnen! Als je nog twijfelt zou ik zeker aanbevelen om naar een infodag te komen van Travel Active of een persoonlijk gesprek in te plannen. Je mag mij natuurlijk ook altijd contacteren! Hopelijk zie ik je op een van de vele leuke infodagen van Travel Active!

‘’Make beautiful memories, leave only footprints.’’

Wil jij in contact komen met Annemijn? Stuur dan een e-mail naar: aupair@travelactive.nl.

Keer terug naar het volledige overzicht van ambassadeurs.

Travel Active ambassadeur Annemijn

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.