Beatrice

Ambassadeur High School

Naam: Beatrice
Woonplaats: Duiven
Programma’s + landen: High School USA & stage in Zuid-Afrika

Op mijn 17e vertrok ik naar Amerika voor een high school exchange year. Ik stapte uit mijn comfort zone om een nieuw avontuur aan te gaan en me te laten onderdompelen in een andere cultuur. Mijn jaar in een dorpje in the middle of nowhere in Missouri was er een om nooit te vergeten. Een van mijn beste ervaringen was de marching band waar ik deel van uitmaakte (en waar ik de geweldige rol als bekkens, gong en triangel speler mocht waarmaken); iets wat ik in Nederland nooit zou hebben gedaan en daarom zo ontzettend leuk.

Mijn uitwisselingsjaar heeft me heel veel gebracht, waaronder een tweede familie, nieuwe vrienden, een andere kijk op de wereld en herinneringen die ik nooit zal vergeten. “Once a Bulldog, always a Bulldog!”

Ik ben Travel Active ambassadeur geworden omdat ik het heel leuk vind om over mijn ervaringen te praten en anderen enthousiast te maken voor hun buitenlandavontuur. Neem dus gerust contact met me op! Als ambassadeur heb ik de geweldige kans gekregen om vijf maanden bij Travel Active’s High School partner in Zuid-Afrika stage te lopen. Zuid-Afrika is een prachtig land dat veel indruk op me heeft gemaakt met z’n diversiteit.

Mijn tip voor reizigers; leer de locals kennen voor een authentieke ervaring.

Wil jij in contact komen met Beatrice? Stuur dan een e-mail naar: highschool@travelactive.nl. Lees hieronder ook de blog die Beatrice schreef tijdens haar stagetijd in Zuid-Afrika!

Keer terug naar het volledige overzicht van ambassadeurs.

Travel Active ambassadeur Beatrice 1

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.