Infodagen Gratis magazine

Ambassadeur Au Pair

Naam: Emma-Sophie
Woonplaats: Hengelo
Programma + Land: Au pair Engeland

Heyhoi! Mijn naam is Emma-Sophie en samen met Travel Active ben ik naar Londen geweest om daar te werken als au pair. Werken met kinderen vind ik fantastisch en dus was de keuze om als au pair te gaan werken al snel gemaakt. Maar waarheen? Travel Active bracht mij in contact met verschillende au pairs zodat ik met hen kon praten over hun ervaring en een goede keus voor een land kon maken, wat uiteindelijk Engeland is geworden!

Tijdens mijn tijd als au pair heb ik gezorgd voor 3 kinderen. Een jongen van 7, een meisje van 10 en een jongen van 12, een gezellige drukte. Ik woonde op 3 kwartier fietsen van het centrum! Het meest speciale aan deze periode is voor mij de band die je opbouwt met je hostkids, samen maken jullie het avontuur! Ik heb ontzettend veel geleerd tijdens mijn buitenlandavontuur. Over de wereld, maar ook over mijzelf. Ik heb nieuwe mensen leren kennen, de stad, maar ook de omgeving ontdekt. Mijn host family nam mij in de weekenden overal mee naartoe en dus ben ik ook naar Wales en Zuid-Engeland geweest voor weekendjes of weekjes weg! Ik heb genoten van de grote dingen maar ook de kleine dingen in het dagelijks leven.

De stap zetten is spannend, maar de herinnering onvergetelijk! Heb je nog vragen? Dan kun je altijd via Travel Active met mij in contact komen of bezoek een van de infodagen!

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”

Wil jij in contact komen met Emma-Sophie? Stuur dan een e-mail naar: aupair@travelactive.nl.

Keer terug naar het volledige overzicht van ambassadeurs.

Emma-Sophie

Deel deze pagina