Josine

Ambassadeur Au Pair

Naam: Josine
Woonplaats: Utrecht
Programma: Au Pair Amerika

Hoi toekomstige wereldreiziger!

Ik ben Josine, een enthousiaste ambassadeur bij Travel Active. Na het behalen van mijn bachelor wilde ik graag reizen, maar had ik nog geen idee van hoe of wat. Ik wilde nog helemaal niet het werkende leven in gaan. Het au pair programma was een ideale uitkomst: reizen en wonen in een ander land. Mijn keuze was al snel gevallen op het grote Amerika als bestemming. Ik koos voor Travel Active als reisorganisatie vanwege de persoonlijke werkwijze. Aan de telefoon wisten zij direct wie ik was, waar ik in het proces was en werden vragen netjes beantwoord.

Uiteindelijk heb ik niet één maar twee jaar in Amerika mogen wonen en werken als au pair. Mijn eerste jaar woonde ik vlakbij Washington D.C. bij een half Nederlands gezin met twee kinderen van 3 en 1 jaar oud. Mijn tweede jaar vertrok ik naar het noordwesten, namelijk Seattle! Hier kwam ik te wonen bij twee mama’s met een kleine baby van toen twee maanden oud. Twee heel verschillende gezinnen dus! In twee jaar tijd heb ik ontzettend veel mooie herinneringen gemaakt.  Wat een bijzondere ervaring om als ‘local’ door het land te mogen reizen.

Wat deze herinneringen nog mooier maakte, waren de nieuwe vrienden die ik heb gemaakt. Voordat ik vertrok, was ik best een verlegen meisje. Nieuwe contacten leggen vond ik spannend. Nu sta ik als ambassadeur enthousiast voor grote groepen te vertellen over mijn avontuur, heb ik een netwerk aan internationale vrienden en heb ik nog altijd contact met mijn oude gastgezinnen in Amerika. Het au pair programma heeft mij nieuwe inzichten gegeven over mijzelf. Ik heb meer in mijn mars dan ik mij realiseerde. Daarom gun ik ieder ander ook zo’n ervaring. Je leert jezelf erg goed kennen en waarom dat niet doen in een ander land? Ik woon nu zelfs samen met een oud au pair die ik in DC heb leren kennen. Het heeft mij zoveel meer gebracht dan alleen een reisverhaal. Dus: verbreed je horizon, ga de wereld in en ervaar het au pair avontuur!

Wil je meer informatie? Wie weet zie ik je op een van de infodagen van Travel Active. Wil je meer weten over mijn ervaring? Neem gerust contact met mij op, ik vertel je graag meer over hoe ik het au pair programma van Travel Active heb ervaren!

Quote: “You’ll never be completely at home again, because part of your heart will always be elsewhere.”

Wil jij in contact komen met Josine? Stuur dan een e-mail naar: aupair@travelactive.nl. Lees hieronder ook een aantval van de blogs die Josine schreef tijdens haar au pair tijd in Amerika. 

Keer terug naar het volledige overzicht van ambassadeurs.

Travel Active ambassadeur Josine

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.