Kirsten

Ambassadeur Au Pair

Naam: Kirsten
Woonplaats: Rijen
Programma + land(en): Au pair Australië

Nog elke dag denk ik terug aan het grootste avontuur van mijn leven! Het is een onbeschrijflijk gevoel om te zien hoe het je horizon nog meer verbreedt en ik ben nog steeds iedere dag dankbaar voor de keuze die ik heb gemaakt! Er komt zo ontzettend veel bij kijken. Je wordt onderdeel van een gezin in het land waar jij voor kiest, je maakt vrienden over de hele wereld, kunt op avontuur en zo kan ik nog wel uren doorgaan.

Tijdens mijn tijd in het buitenland heb ik ontzettend veel geleerd. Deze dingen neem ik nog steeds iedere dag mee in het dagelijks leven nu ik terug ben in Nederland. Na mijn tijd als Au Pair heb ik namelijk besloten om nog verder te gaan met mijn avontuur. In totaal ben ik 1,5 jaar weggeweest en kan ik niet alleen zeggen dat ik weer 5 landen kan afstrepen van mijn bucketlist, maar ook een erg grote persoonlijke groei heb doorgemaakt.

Behalve de meest mooie herinneringen uit mijn leven, want echt 1 favoriet kan ik niet kiezen, heb ik er nog zoveel meer aan over gehouden. Bijvoorbeeld een Australische familie! Deze spreek ik nog steeds regelmatig. Laatst kreeg ik een foto doorgestuurd van 1 van mijn hostkids. Je weet dat je het goed hebt gedaan als hij ervan baalt dat het geen video was, omdat hij een scheet liet en graag wilde dat ik die hoorde.

Ik ben Travel Active ontzettend dankbaar. Zij hebben mij altijd geholpen wanneer nodig en ik kan dus uit eigen ervaring zeggen dat dit een top team is dat altijd voor jou klaar zal staan! En nu ik onderdeel ben van dit fantastische team, kun je dus ook bij mij terecht! Wanneer iemand namelijk over een uitwisseling of reisplannen begint, zit ik al op het puntje van mijn stoel om te zeggen: DOEN! Ik kan dus niet wachten om jou alles te vertellen en te helpen bij al jouw vragen! Zie ik je snel?

“My eyes have seen places others only dream of. Don't dream. Do it and make it reality!”

Wil jij in contact komen met Kirsten? Stuur dan een e-mail naar: aupair@travelactive.nl.

Keer terug naar het volledige overzicht van ambassadeurs.

Travel Active ambassadeur Kirsten

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.