Leah

Ambassadeur High School

Naam: Leah
Woonplaats: Velp
Programma: High School Amerika

Hallo toekomstige avonturiers!

Ik zal hier mijn ervaring delen zodat jullie een beetje weten wat jullie te wachten staat. Voor mijn High School avontuur ben ik naar Phoenix, Arizona gevlogen (na een geweldige trip met Travel Active en medestudenten in New York). Voor als je nog nooit in Arizona bent geweest zal ik je kort maar krachtig uitleggen hoe het voelt om in Arizona te wonen, namelijk: heet. En ik houd helemaal niet van warm weer. Toch werd ik hier geplaatst omdat ik geen voorkeur had gegeven aan een gebied waar ik heen wilde. Wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan want ik heb veel geleerd van het feit dat ik in een gebied terecht kwam wat ik persoonlijk niet had gekozen. Het is een heel leerzaam proces om te wennen aan een totaal andere omgeving dan dat je gewend bent, en je komt hierbij ook veel over jezelf te weten. Dit geldt uiteraard niet alleen voor Arizona, dit geldt voor alle locaties die onbekend zijn voor je. Ik neem aan dat je deze reis wilt doen omdat: je nog niet weet wat je wilt gaan studeren, je nog niet het idee hebt dat je klaar bent voor het leven na de middelbare school of omdat je er echt even uit moet. Ik zal je alvast zeggen, voor mij waren alle hierboven genoemde redenen van toepassing. En ik moet je eerlijk toegeven, tijdens je uitwisseling gaat het een heerlijk gevoel zijn om deze dingen even uit je hoofd te kunnen zetten. Waar ik woonde was het echt fantastisch. Elke dag werd ik wakker met een uitzicht dat je normaal op sample achtergronden van je computer tegenkomt. Arizona, staat bekend om haar prachtige landschap en ik heb vele mooie plekken mogen bezoeken waaronder: Grand Canyon, Sedona, Flagstaff en The Superstition Mountains. The Superstition Mountains stonden zowat in onze achtertuin en we gingen daar bijna elk weekend wandelen.

Tijdens de voorbereidingen en mijn jaar in Arizona heeft Travel Active mij enorm goed geholpen. Het is allemaal heel spannend maar de mensen bij Travel Active zorgen ervoor dat jij je geen zorgen hoeft te maken en ondersteunen je met alles. Ze vinden het belangrijk om je goed persoonlijk te kennen zodat ze hun hulp hierop kunnen afstemmen.

Als je vragen hebt over mijn ervaring, Travel Active of iets totaal anders kun je mij altijd een bericht sturen! Vergeet niet om te checken of Travel Active bij jou in de buurt een Infodag heeft. Daar kun je nog veel meer dingen te weten komen over wat Travel Active jou te bieden heeft.

The world is only what the world is made of.

Wil jij in contact komen met Leah? Stuur dan een e-mail naar: highschool@travelactive.nl.

Keer terug naar het volledige overzicht van ambassadeurs.

 

Travel Active ambassadeur Leah

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.