Manon

Ambassadeur Au Pair

Naam: Manon
Woonplaats: Den Haag
Programma: Au Pair (Expert) in Ierland

Ik heb ontzettend genoten van mijn schooljaar als au pair in Ierland en ik zou het dan ook iedereen aanraden om een jaartje als au pair weg te gaan (vooral naar Ierland haha). Wat ik bij het maken van mijn keuze een groot voordeel vond van het au pair programma, naast het feit dat ik met kinderen werken erg leuk vind, was dat ik zowel een vaste plek had waar ik een jaar zou wonen, maar toch genoeg tijd had om de rest van het land te zien en rond te reizen. Ik vind verschillende culturen en gewoonten erg interessant. Tijdens mijn au pair avontuur had ik dus de perfecte mix tussen reizen en het land zien enerzijds en me onderdompelen in de Ierse cultuur anderzijds.

Ierland is een ontzettend mooi land, met een natuur zoals we die in Nederland niet kennen. Daarnaast heeft de Ierse cultuur mijn hart gestolen. De mensen zijn zo vriendelijk en open. Ook zijn de mensen veel meer onder elkaar. Op een zonnige dag is iedereen te vinden in het park, waar ook vaak marktjes zijn. Op een regenachtige dag (en helaas zijn die er ook regelmatig in Ierland) is iedereen te vinden in de knusse koffietentjes.

Om het toch nog even te hebben over het werk zelf: het is en blijft een avontuur waarbij het zorgen voor de kindjes je grootste verantwoordelijkheid is. Ik heb zelf ontzettend veel geleerd van mijn gastkindjes (van 2, 5 en 11). Ik zorgde naast de twee eigen kinderen van mijn gastouders ook voor één pleegkindje. Hij haalde regelmatig het bloed onder mijn nagels vandaan, maar wat heb ik veel liefde gekregen van hem.

Travel Active heeft mij geholpen om dit mooie avontuur waar te kunnen maken. Tijdens mijn verblijf bleef ik in contact met Travel Active, maar was er ook een partnerorganisatie in Ierland waar ik terecht kon met mijn vragen. Ik heb geen moment gedacht dat ik nergens terecht zou kunnen met mijn vragen of problemen.

Twijfel je over je keuze, heb je vragen of ben je geïnteresseerd in hoe het leven van een au pair in Ierland eruitziet? Neem gerust contact met mij op!

“Don’t listen to what they say, go see”

Wil jij in contact komen met Manon? Stuur dan een e-mail naar: aupair@travelactive.nl.

Keer terug naar het volledige overzicht van ambassadeurs.

Travel Active ambassadeur Manon

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.