Nina

Ambassadeur Au Pair

Naam: Nina
Woonplaats: Assendelft
Programma: High School Amerika en Au Pair Engeland en Australië

Hallo toekomstige reizigers!

De gezonde spanning en andere gevoelens die ik had de eerste keer dat ik op het vliegtuig stapte naar het buitenland zijn onbeschrijfelijk én verslavend. Na die eerste keer besloot ik nog twee keer aan een uitwisseling-programma mee te doen en nog veel vaker dat vliegtuig in te gaan voor het ontdekken van nieuwe plekken, het aangaan van een nieuw avontuur en natuurlijk voor het opzoeken van vrienden en mijn gastgezin die zo een belangrijk deel uitmaakte van mijn uitwisseling avonturen.

Gedurende mijn uitwisselingen heb ik zo veel geleerd, over de wereld, over andere culturen maar ook over mijzelf, wat vind ik belangrijk? En wat wilde ik nou eigenlijk gaan doen? Ik ben gegroeid, op persoonlijk gebied, op sociaal gebied. Alles wat ik meegekregen heb qua ervaring gebruik ik nu nog steeds in mijn dagelijks leven en dat is iets wat ik iedereen gun!

Travel Active is de organisatie die tijdens al mijn uitwisselingsavonturen achter mij heeft gestaan, in het binnen en buitenland, zij zijn degene die mij geholpen hebben met het vinden van het juiste gastgezin, het regelen van de noodzakelijke dingen en wat ik heel belangrijk vind, iedere keer als ik contact zocht wist wie ík was zonder iets te moeten opzoeken in het dossier.

Ik vertrek liever vandaag dan morgen voor nog een uitwisseling avontuur!

Mocht jij dat gevoel nou ook hebben? Maar toch nog vragen hebben, meer willen weten over mijn avonturen? Ik ben altijd benaderbaar via email, daarnaast sta ik of een van mijn mede ambassadeurs op infodagen door het hele land, kom zoek ons op en we nemen graag de tijd om je nog enthousiaster te maken!

A journey of a thousand miles begins with a single step!

Liefs,

Nina

Wil jij in contact komen met Nina? Stuur dan een e-mail naar: highschool@travelactive.nl of naar aupair@travelactive.nl. Lees ook de blogs die Nina heeft geschreven over haar tijd in het buitenland.

Keer terug naar het volledige overzicht van ambassadeurs.

Travel Active ambassadeur Nina 1

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.