Betalingswijze Au Pair

Travel Active vindt het belangrijk om open te zijn over de betalingswijze van de programmakosten voor het au pair programma. Op deze pagina leggen we dan ook graag uit hoe de betalingswijze precies in zijn werk gaat!

Au pair - betalingswijze programmakosten2

Betaalmomenten

Als je het au pair programma boekt betaal je de programmakosten in 3 stappen. Hieronder lichten wij de betaalmomenten toe:

Boeking
Na het (online) boeken van het au pair programma ontvang je de eerste factuur met €100,- administratiekosten. Wij doorlopen vervolgens een uitgebreide screening met jou en bereiden je voor op je zoektocht naar een gastgezin.

Acceptatie
Wanneer de screening is afgerond en je officieel geaccepteerd bent voor het au pair programma, ontvang je de tweede factuur. Deze bestaat uit 30% van de programmakosten en optionele annuleringsgarantie (5% van de totale programmakosten). Ook brengen wij op dat moment de EHBO cursus à €25,- in rekening.

Wij nodigen jou uit voor onze voorbereidingsworkshop op ons kantoor in Venray. Je neemt deel aan een kinder-EHBO cursus en ontvangt hiervoor een certificaat. Voor het Au Pair Amerika en Nieuw-Zeeland programma is het volgen van de EHBO cursus optioneel. Wel neem je deel aan het ochtendprogramma van de voorbereidingsworkshop.

Plaatsing
Op het moment dat jij een match hebt met een gastgezin en wij de overeenkomst opgesteld hebben versturen wij de laatste factuur. Deze eindfactuur bestaat uit de resterende programmakosten (70%) en de borg à €100,- (m.u.v. Au Pair China, Amerika en Zomer Au Pair). Deze borg restitueren wij zodra jij je au pair programma succesvol hebt afgerond.

Au pair - betalingswijze programmakosten

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.