De perfecte invulling voor een geslaagde zomer!

Travel Active
Algemeen
10 januari 2018

Het is weer het begin van een nieuw jaar en dat betekent dat veel Nederlanders plannen gaan maken voor de zomer van 2019. Wil jij dit jaar écht een leuke en nuttige zomer hebben? Kies dan voor één van deze leuke gave zomerprogramma’s.

1. Zomer au pair

Als au pair ben je een soort van “nanny”. Je gaat naar het buitenland en zorgt daar voor de kinderen van een gastgezin. Zo breng je ze bijvoorbeeld naar school, help je ze met hun huiswerk, breng je ze naar sporten en hou je ze bezig door middel van spelletjes, knutselen etc.
Het fijne aan dit programma is dat je betaald krijgt en dus geld hebt om tijdens je vrije dagen uit te geven!
Lijkt je dit nou heel leuk, maar wil je niet te lang van huis weg zijn? Of wil je een lange zomervakantie overbruggen met een leuke en nuttige reis? Dan is het zomer Au Pair programma écht iets voor jou! Je bent minimaal twee maanden au pair tussen half mei en half september en je hebt de keuze uit meerdere landen.

2. Summer school

Kies voor een summer school om tijdens jouw zomer aan je Engelse of Franse talenkennis te werken én de cultuur van het land te ontdekken! Zo kun jij bijvoorbeeld kiezen voor een summer school in Los Angeles en als een echte Amerikaanse “college student” op de campus van een universiteit te verblijven. Je volgt Engelse lessen en na school kun je meedoen aan één van de vele buitenschoolse activiteiten!

3. Vrijwilligerswerk

Draag deze zomer een steentje bij aan verschillende vrijwilligerswerkprojecten over de hele wereld! Kies bijvoorbeeld voor een sportproject in Thailand en organiseer een paar weken lang sportlessen voor basisscholen. Of ga werken op een medische post in bijvoorbeeld de Filipijnen. De mogelijkheden zijn eindeloos en er zijn projecten in Azië, Afrika en Latijns-Amerika. Vrijwilligerswerkprojecten zijn erg flexibel en je kunt bij de meeste projecten al vanaf twee weken aan de slag. Kun je niet kiezen wat je wilt doen? Dan combineer je toch gewoon een paar projecten/landen met elkaar!

4. Taalreis

Besteed jouw zomer om je talenkennis te verbeteren én veel vrienden te maken tijdens een taalreis! Je kunt kiezen voor Arabisch, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans én Portugees: keuze zat dus! Je kan al vanaf twee weken op taalreis gaan en de talenschonen bevinden zich op de vetste locaties.

5. Backpacken

Een zomerlang backpacken in Australië of Nieuw-Zeeland, wie wilt dat nou niet? Kies voor een groepsreis als je graag met een groep mensen start. Wij helpen je met alle voorbereidingen én zijn daar op het moment dat je ergens tegenaanloopt tijdens jouw reis!

5. Backpacken

Wil je meer lezen? Bekijk dan onze blogpagina. Neem ook een kijkje bij de programma's van Travel Active.

Interesse in een taalreis? Bekijk de start van Anne’s Engelse taalreis in Oxford:

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.