Infodagen Gratis magazine

Een hele zomer lang jezelf onderdompelen in de buitenlandse cultuur terwijl je nieuwe vrienden maakt én een vreemde taal leert? Dit allemaal terwijl je verblijft op een échte campus in het buitenland? Het Summer School programma van Travel Active is dé perfecte invulling van jouw zomervakantie!

Wat houdt Summer School in?

Tijdens het Summer School programma volg jij, samen met andere internationale studenten, interactieve taallessen, ga je op excursies én leer je de stad waar je verblijft écht kennen tijdens leuke uitstapjes. Je werkt samen met je medestudenten aan leuke projecten zoals het schrijven van een magazine of het opvoeren van een toneelstuk. Na de lessen zijn er veel buitenschoolse activiteiten waar je aan mee kunt doen. 

Leven op een Campus

Op Campus maak het échte studentenleven mee. Je verblijft op campus en je volgt hier de taallessen. Na de lessen kun je altijd meedoen met culturele, sociale en sportieve activiteiten die op de campus worden aangeboden. Je bent dus een echte College Student!

Summer School

Jouw mogelijkheden

Elke Summer School locatie is compleet anders. Bekijk de programma's hieronder en ontdek welke het beste bij jou past!

Naast de Amerikaanse Summer School programma’s in Boston, Los Angeles en New York, kun je ook leven op een Canadese campus in Nova Scotia!

Liever wat dichter bij huis? Volg jou Engelse Summer School programma in Londen, Brighton of Oxford. Of kies voor Nice, in Frankrijk!

Deel deze pagina

Gerelateerde programma's