Elke dag met een gele schoolbus naar high school, met een grote backpack op reis naar Australië, met kinderen koekjes bakken voor de high tea als Au Pair in Engeland, lesgeven op een school in Ghana of je Spaans opkrikken in Sevilla? Voor uw leerlingen zijn er genoeg mogelijkheden om nieuwe culturen in het buitenland te ontdekken. Als decaan kunt u hen inspireren, begeleiden en adviseren in het maken van de beste (studie)keuze. 

Een tussenjaar: bagage voor het leven

Een tussenjaar in het buitenland is een waardevolle vermelding op een cv van een leerling. Wanneer uw leerlingen in het buitenland gaan studeren of werken met Travel Active, biedt ze dat veel mogelijkheden. Een mooie culturele reis waarin ze echt kennis maken met de rituelen, taal en gemeenschap, maar in de toekomst ook de kans op een goede en leuke baan bij een werkgever die een buitenlandervaring erg waardeert. Daarom biedt Travel Active al 27 jaar allerlei mogelijkheden aan waarop leerlingen hun tussenjaar in het buitenland ten volle kunnen benutten. Of ze nu kiezen voor een jaar High School, een Au Pair ervaring, VrijwilligerswerkWerken en Reizen of een Taalreis, wij begeleiden uw leerlingen van a tot z bij de voorbereiding van hun onvergetelijke reis. 

Programma's in het buitenland als verlengstuk van de lessen

Travel Active biedt verschillende cultuur- en taalprogramma's aan speciaal voor middelbare schoolklassen. Met de hele klas op taalreis naar het Engelse Hastings of kennis maken met vrijwilligerswerk in Zambia tijdens de zomermaanden? Dankzij onze jarenlange ervaring met onze partnerorganisaties organiseren wij graag informatieve en culturele reizen op maat die een verlengstuk vormen van de lessen op uw school. Benieuwd naar uw mogelijkheden? Aarzel niet en bel naar 0478-551908. 

Presentatie of informatiemarkt op uw school

Organiseert uw school een beroepenavond of voorlichtingsmarkt voor voorlaatste of laatstejaars leerlingen? Graag komen onze Travel Active Ambassadeurs - tevens oud-deelnemers -  langs om te vertellen over hun ervaringen in het buitenland en alle programmamogelijkheden. Zo krijgen de studenten een breed scala aan informatie zodat zij een goed georiënteerde keuze kunnen maken over wat zij na de middelbare school willen gaan doen. Natuurlijk kunt u ook altijd een persoonlijke afspraak met ons maken of een informatiepakket aanvragen.

Maak ook gebruik van onze voorlichtingsmogelijkheden of vraag een informatiepakket aan en neem contact op met de Marketing afdeling, marketing@travelactive.nl of telefonisch via 0478-551908.