Infodagen Gratis magazine

Bezoek het uitgebreide Travel Active event op 12 september

Travel Active is dé specialist op het gebied van culturele uitwisselingen wereldwijd. Tijdens het Travel Active event op 12 september in Arnhem is het mogelijk om verschillende presentaties bij te wonen en uitgebreid geïnformeerd te worden over onze programma's Vrijwilligerswerk, groepsreizen en stages, Work & Travel en Au Pair. Heb jij altijd al een vreemde taal willen leren? Neem dan een kijkje bij de Taalreizen stand op de informatiemarkt, waar het Taalreizen team je graag advies op maat geeft!

Als je specifieke interesse hebt in een van onze programma's, dan woon je de desbetreffende presentatie bij. Wil jij juist graag meer weten over de verschillende reismogelijkheden die wij aanbieden, dan is het mogelijk om meerdere presentaties te bezoeken. Loop ook zeker over de informatiemarkt waar onze reisexperts en oud-deelnemers voor je klaar staan om hun kennis & ervaringen te delen met jou! Of je nu voor een korte of lange periode naar het buitenland wilt, wij helpen je graag met jouw persoonlijke reisplan. 

 

Waar kan ik dit event bezoeken?

Het Travel Active Event op 12 september vindt plaats in bibliotheek Rozet in Arnhem. Deze locatie goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het Event begint om 10:30 uur en duurt tot ongeveer 15:30 uur. Je bent de hele dag welkom wanneer het jou uitkomt. Let op: als je graag naar één of meerdere presentaties komt zorg dan dat je op de aanvangstijd aanwezig bent.

Is dit Travel Active Event geschikt voor mij?

Of je nu op zoek naar de invulling van een tussenjaar, careerbreak, stage of bijvoorbeeld je zomervakantie. Wij bieden voor iedereen een unieke buitenlandervaring aan. Op dit event is het ideaal om te bekijken welke mogelijkheden er zijn! Een jaar als Au Pair aan de slag, backpacken in Australië combineren met een taalcursus Engels of een aantal maanden Vrijwilligerswerk doen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika? Tijdens het Travel Active Event informeren wij jou ook over de mogelijkheden om verschillende programma's te combineren. 

Programma van deze dag:

Meld je aan voor verschillende presentaties en breng een bezoek aan onze informatiemarkt: de kans om in gesprek te gaan met reisexperts en oud-deelnemers. 

Presentatie Vrijwilligerswerk, groepsreizen en stages: 10:30 - 11:30 uur

Tijdens de leuke, interactieve presentatie van het Vrijwilligerswerk team leer je alles over de verschillende projecten en mogelijkheden in Midden- en Zuid-Amerika, Azië en Afrika. Ook zijn er oud-deelnemers aanwezig die graag hun ervaringen met je delen. Je komt alles te weten over de vrijwilligerswerkprojecten, groepsreizen en stagemogelijkheden! 

Na onze presentatie over Vrijwilligerswerk, Stages en Groepsreizen hebben we voldoende tijd om al jouw vragen nog te beantwoorden. 

 

Presentatie Au Pair: 12:00 - 13:00 uur

Je wordt meegenomen in alle mogelijkheden die het Au Pair programma jou te bieden heeft door ons Au Pair team. Er wordt onder andere in gegaan op de verschillende bestemmingen, de procedure en hoe jouw dag als au pair er uit kan zien. Ook zijn er oud au-pairs aanwezig voor wat extra inspiratie en meer informatie over alle in's en out's van ons au pair programma! 

Na de presentatie is er genoeg ruimte om al je vragen te stellen.

Presentatie Work & Travel: 13:30 - 14:30 uur

Zie jij het al helemaal voor je? Werken op een boerderij in het hoge Noorden? IJsland en Noorwegen wachten op je! Of ga je liever aan de slag tussen de paarden in Frankrijk of Florida? Óf houd je liever de dieren op afstand en ga je jouw gave buitenlandervaring op doen in de horeca in Australië en Nieuw-Zeeland? Je kunt ook aan de slag als ski- en/ of snowboardleraar in Oostenrijk of op een Amerikaans Summercamp. Je mogelijkheden zijn echt grenzeloos en ze komen allemaal aan bod tijdens de presentatie! 

Het Work & Travel team vertelt jou samen met een oud-deelnemer graag over alle mogelijkheden en bestemmingen om jouw droomavontuur waar te maken! Of jij nu meer een backpacker bent of vooraf al alles geregeld wil hebben. Get inspired!

Informatiestand Taalreizen: 10:30 - 15:30 uur

Ons Taalreizen team stelt graag jouw ideale taalreis met je samen en geeft je graag advies op maat. Ga je ervoor om een nieuwe taal te leren, zoals Italiaans of Spaans? Of wil je je Cambridge diploma Engels halen? Óf je DELF diploma Frans?

Het Taalreizen team staat voor je klaar om je alles te vertellen over de vele cursusmogelijkheden, de accommodaties, cominatiereizen en meer! 

Informatiemarkt

Op onze informatiemarkt krijg je de kans om verder in gesprek te gaan met onze reisexpert en oud-deelnemers. Op de informatiemarkt kun je een gezellige en sfeervolle verzameling aan kraampjes vinden, de Travel Active medewerkers en het nodige informatiemateriaal om je te helpen bij het samenstellen van je reisplannen! 

Als eens nagedacht om 'de wereld in huis te nemen'? Dat kan door een buitenlandse student in huis te nemen die in Nederland naar school zal gaan! Het High School Holland team vertelt je graag meer over de mogelijkheden!

Meld je aan!

Wil jij je aanmelden voor deze dag? Klik hieronder op de button. Vermeld in het opmerkingenveld welke presentatie(s) je bij wilt wonen (Vrijwilligerswerk, Au Pair of Work & Travel). Je bent daarnaast ook van harte welkom bij de andere presentaties. Geen presentatie bijwonen? Kom dan gezellig langs voor de infomarkt en meld je bij de balie op de dag zelf. 

 

 Wil jij graag meerdere presentaties bijwonen? Geef aan naar welke presentaties je wilt komen in het opmerkingenveld!

Deel deze pagina