Kelsey’s Au Pair avontuur in Ierland

Travel Active
Au Pair
21 april 2023

Ruige landschappen, vrolijke mensen met een goed gevoel voor humor en een hoop (culturele) feestjes en festivals: Kelsey is Au Pair in Ierland!
Haar Au Pair tijd is bijna ten einde, waar ze stiekem best wel van baalt. Daarom vertelt ze hieronder meer over haar ervaringen, zodat ze hopelijk nog meer jongeren kan inspireren om het avontuur aan te gaan!

 

Kelsey aan het woord

" Ik woon nu al iets langer dan 11 maanden in Ierland, wat inhoudt dat mijn au pair jaar  dan ook bijna voorbij is. 🙁

Gelukkig heb ik een hele hoop super leuke herinneringen waarop ik terug kan kijken. Ik heb onwijs veel leuke mensen ontmoet en vrienden gemaakt waarmee ik nu een immens sterke band heb.<3
We hebben ook al afgesproken dat we elkaar zullen blijven zien als ik weer terug in Nederland ben!

Ik heb super veel leuke avonturen meegemaakt. Van een trip naar ‘The Aran Islands’ tot filmsets, pretparken, de mooiste stranden en de beste plekken om mooie wandelingen te maken!

En natuurlijk niet te vergeten mijn host familie. Ik heb twee host kinderen waar ik heel erg veel van hou en waar ik super veel geluk mee heb gehad! En niet alleen de kinderen, maar ook mijn host ouders zijn echt geweldig! Ik kan met zekerheid zeggen dat ik ze zie als een tweede familie.

De ontwikkelingen die ik in mijzelf heb gezien en in mijn engels zijn ook echt insane! Dit jaar is zeker één van de beste beslissingen die ik ooit heb gemaakt!

Dus als je aan het twijfelen bent om au pair te worden, dan is DIT je sign om het te doen (en Ierland is zeker een aanrader;))! "

 

Spreekt Kelsey's verhaal jou aan en ben je er nu ook klaar voor om het avontuur in Ierland aan te gaan? Boek dan het programma via onze website!
Heb je toch nog wat vragen die je eerst wil stellen? Maak dan gerust een afspraak via onze website, of neem telefonisch of via aupair@travelactive.nl contact met ons op.

We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Gerelateerde programma’s

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.