Noa

Ambassadeur Vrijwilligerswerk

Naam: Noa
Programma: Vrijwilligerswerk Zuid-Afrika

In juli 2019 ben ik als 18-jarige voor het eerst zonder vrienden of familie op reis gegaan met als bestemming Zuid-Afrika. Ik heb in Kaapstad een maand lang gewerkt in een dagopvang voor kinderen tussen de 2 en 6/7 jaar oud. Mijn keuze voor een bijzondere reis is niet uit de lucht komen vallen: ik had al langer de droom om meer van de wereld te zien en toen ik na mijn eindexamen de kans kreeg om te reizen, was dit voor mij de juiste tijd.

Wat er allemaal in Zuid-Afrika te zien is, is met geen enkel woord te beschrijven. Een simpele ‘wauw’ zou tekortdoen aan wat het land te bieden heeft. Iets wat ik nooit zal vergeten, is hoe de kinderen mij elke ochtend vol enthousiasme begroetten: ‘Hello teacher Noa!’, waarna alle kinderen op me af kwamen gerend voor een knuffel en een high five, en alle vrienden die ik heb gemaakt tijdens mijn 4 weken in Afrika (met wie ik bijna een jaar na dato nog steeds veel contact heb en enkelen zelfs ben gaan opzoeken in Mexico).

Om mijn onvergetelijke ervaring met anderen te kunnen delen en om hen inspireren zelf ook zo’n reis te gaan maken, ben ik ambassadeur van Travel Active geworden. Graag zou ik nog eens naar Rusland of een Aziatisch land als Cambodja of Vietnam gaan om de indrukwekkende, historische bouwwerken te bezichtigen.

‘’The man who goes alone can start today, but he who travels with another must wait till that other is ready.’’

Wil jij in contact komen met Noa? Stuur dan een e-mail naar: vrijwilligerswerk@travelactive.nl.

Keer terug naar het volledige overzicht van ambassadeurs.

Travel Active ambassadeur Noa

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.