Infodagen Gratis magazine
Travel Active 29 december 2017

Londen is een hele leuke stad om te bezoeken. Met de typische rode bussen, de rode telefooncellen en alle mooie gebouwen die overal te vinden zijn. Alleen het nadeel is dat de stad best prijzig is om te bezoeken. Met de juiste tips kun je veel leuke, gratis dingen doen tijdens je bezoek aan de Engelse stad. Lees ze hieronder!

Gratis museums

In Londen zijn veel interessante museums te vinden. En het leuke is: vaak kun je gratis en voor niets naar binnen. Neem een kijkje in de geschiedenis van Engeland in het British Museum, bewonder kunst in de National Gallery of ga terug naar de tijd van de dinosauriërs en fossielen in het Natural History Museum. En dit zijn maar enkele voorbeelden, ontdek welke museums Londen nog meer biedt!
blog-ervaringenalgemeengratis-activiteiten-londen

Club Popcorn

Voor degene die minder van cultuur houden en meer van feesten: elke maandagavond kun je vóór 01:00 uur gratis dansen op leuke muziek in club Popcorn. Je print een voucher via de website van de club en hebt dan recht op gratis entree. Let's party! 
blog-ervaringenalgemeengratis-activiteiten-londen

Stand-upcomedy

In Londen zijn vaak stand-upcomedy shows waar je gratis naar binnen kunt lopen. Tijdens deze avonden geniet je van een improvisatieshow of een open mic. Er treden soms zelfs bekende comedians op. Bij een stand-upcomedy show heb je gegarandeerd een hele leuke (gratis) avond.blog-ervaringenalgemeengratis-activiteiten-londen

Gratis stadswandeling

Mensen die graag de hotspots van Londen willen ontdekken kunnen deelnemen aan de gratis stadswandelingen van The New Londen Tour. Zo kom je met je gids bij plekken als de Big Ben, Buckingham Palace en de Londen Eye.
blog-ervaringenalgemeengratis-activiteiten-londen

Bezoek een BBC show

BBC is een bekende zender in Engeland. Op de website zie je een overzicht van een aantal programma's waar jij je als publiek voor kan aanmelden. Je stapt zo naar binnen bij een programma. Have fun!
blog-ervaringenalgemeengratis-activiteiten-londen

Zoek schatten bij de Theems

Ga op een spannende zoektocht langs de oevers van rivier de Theems. Als het eb is vind je op de oevers allerlei interessante voorwerpen. Sommige dingen die je vindt kunnen al jaren oud zijn maar je vindt ook bijvoorbeeld brieven in een fles. Als je tijdens eb langs de oevers loopt zal je bijna altijd succes hebben op een interessante vondst.blog-ervaringenalgemeengratis-activiteiten-londen

 

Wil je meer lezen? Bekijk dan onze blogpagina. Ben je benieuwd naar een taalreis in Londen? Neem ook een kijkje bij de programma's van Travel Active.

Deel deze pagina

Gerelateerde programma's