Infodagen Gratis magazine
Travel Active 18 februari 2018

Een reis is natuurlijk een fantastische levenservaring die je voor altijd bij je wilt houden. Omdat het lastig is om ALLES te onthouden, hebben wij een aantal tips opgesteld om dit gemakkelijker te maken. Zo kun jij je reis voor altijd bewaren, delen en voor altijd de mooiste herinneringen ophalen!

Bloggen

Zoals je op de site van Travel Active misschien al hebt gezien, zijn er veel reizigers die blogs schrijven. Het leuke hieraan is dat je verhalen makkelijk kan delen met anderen. Ook kun jij je blogs later terug lezen en er met ondersteuning van je leukste foto’s weer herinneringen mee ophalen.Hoe-jij-je-reis-voor-altijd-kunt-bewaren

Reisdagboek

In een reisboek kun je je spannendste reisverhalen opschrijven. Dit kun je doen van dag tot dag of van week tot week. Je kunt een reisdagboek op 2 manieren bijhouden. De eerste manier is een tastbaar reisboekje scoren bij een plaatselijke winkel. Voor de tweede manier heeft Travel Active de website www.travelactive.tv gemaakt. Op deze website kun jij een online reisdagboek bijhouden. Je kunt er voor kiezen om deze met mensen te delen, of hem voor jezelf te houden. 
Hoe-jij-je-reis-voor-altijd-kunt-bewaren

Fotoalbum

‘Foto’s halen de beste herinneringen naar boven’. Als je veel herinneringen wilt houden aan een reis, is het belangrijk om foto’s te maken. Maak foto’s met mensen die je hebt ontmoet, van plekken die veel indruk hebben gemaakt en van restaurantjes waar je veel hebt gegeten. Maak hier een mooi fotoalbum van en je zult merken dat je herinneringen veel makkelijker ophaalt wanneer je er na je reis weer doorheen bladert.

Hoe-jij-je-reis-voor-altijd-kunt-bewaren

Contacten onderhouden

Ook is het goed om contact te onderhouden met mensen die je ontmoet hebt. Houd af en toe een keer contact via Skype of WhatsApp, of spreek af en toe iets met elkaar af. Zo blijf je herinneringen met elkaar ophalen. Vaak ontstaan er uit reizen ook goede vriendschappen!

Hoe-jij-je-reis-voor-altijd-kunt-bewaren

Neem je herinneringen mee!

Ook tastbare dingen zijn goed om herinneringen te onthouden. Heb je bijvoorbeeld veel over het strand gewandeld tijdens je reis? Neem dan een paar schelpjes mee. Of dronk je graag een bepaald merk bier? Neem hier dan een bierviltje van mee! Tip: schaf een kistje aan waar je al deze spulletjes in kunt bewaren.Hoe-jij-je-reis-voor-altijd-kunt-bewaren

Wil je meer leuke blogs lezen? Bekijk dan onze blogpagina. Neem ook een kijkje bij de programma's van Travel Active!

Een bijzondere manier om je reis vast te leggen is door te gaan vloggen! Ontmoet onze Travel Active Reporters!

Deel deze pagina