Praktische tips voor het inpakken van jouw backpack!

Travel Active
Algemeen
9 november 2018

Backpacken is een hele onderneming, je gaat vaak voor een lange tijd weg van huis. Omdat je lang weg bent wil je natuurlijk zo efficiënt mogelijk omgaan met de ruimte in je backpack. Wij hebben een lijstje voor je gemaakt met tips over hoe jij je backpack het beste in kan pakken, en wat je zeker mee moet nemen!

Rol je kleding op

Er past meer kleding in je backpack wanneer je rolletjes maakt van je kleding. Bovendien wordt je backpack compacter wanneer er rolletjes kleding inzitten. Om deze reden zal de backpack ook fijner om je rug hangen. Wist jij trouwens dat je kleding ook minder snel kreukt wanneer je er rolletjes van hebt gemaakt!?

Neem wasmiddel mee

Zeker geen onbelangrijke tip. Wanneer je wasmiddel meeneemt, hoef je niet voor elke dag kleding mee te nemen.

Vul alle lege ruimtes op

Om je backpack zo efficiënt mogelijk te gebruiken, is het slim om alle hokjes en vakjes in je backpack te gebruiken, deze zitten er namelijk niet voor niks! Ook is het slim om holle voorwerpen vol te proppen, stop bijvoorbeeld je sokken in je schoenen.

Zware spullen op heuphoogte

Heb je zware spullen bij je? Draag deze dan zo dicht mogelijk tegen je rug en op heuphoogte. Dit zorgt voor stabiliteit en is tenslotte beter voor je rug!

Hang je schoenen aan de buitenkant van je backpack

Schoenen en slippers nemen erg veel ruimte in beslag, de oplossing hiervoor is om ze aan de buitenkant van je tas te hangen. Klem ze vast met een elastiek, zorg in elk geval dat ze niet bungelen.

Stop je geld en belangrijke papieren in afsluitbare plastic zakjes

Je hoopt natuurlijk op goed weer tijdens jou reis, toch zal het vast een keer voorkomen dat je regen gaat treffen. Het zal je dan maar net overkomen dat je tas lekt en dat je geld en je belangrijke papieren doorweekt zijn. Deze tip zal dit drama in ieder geval voorkomen!

Schaf een kabelslot aan

Met een kabelslot kun jij je backpack vastmaken aan een paal of een boom. Zo kun jij in alle rust even je ogen dichtdoen wanneer je hier behoefte aan hebt.

We hopen dat deze tips je weer een stukje dichter bij je bestemming hebben gebracht! Have fun!

Gerelateerde programma’s

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.