Vergroot je kans op een goedbetaalde job in Australië of Nieuw-Zeeland

Travel Active
Algemeen
9 mei 2017

Onze collega’s in Australië en Nieuw-Zeeland weten als geen ander wat er nodig is om als backpacker een leuk baantje te scoren in de horeca of het toerisme. Wil jij jouw backpackavontuur uitbreiden met een leuke tijdelijke job in de horeca? Maak dan gebruik van hun kennis en netwerk!

In zowel Australië en Nieuw-Zeeland is veel werk in de horeca en het toerisme! Vooral in de hoogseizoenen zijn veel horecabedrijven op zoek naar gemotiveerde, hardwerkende krachten. Backpackers zijn voor hen een ideale doelgroep, omdat ze gelijk aan de slag kunnen en voor een periode korter dan 3 maanden beschikbaar zijn.

Onderscheid jezelf van andere backpackers in Australië

Ondanks het grote aanbod van horecawerk zijn er, heel eerlijk, ook heel veel backpackers op zoek naar een horecabaan. Het is daarom belangrijk dat jij je weet te onderscheiden van andere werkzoekende backpackers. Onze partners in Sydney en Auckland helpen jou hierbij!  Zo biedt onze partner in Sydney een ééndaagse cursus aan om het zogenaamde RSA (responsible service of alcohol) certificaat te behalen. Met dit certificaat toon je aan werkgevers aan dat je verantwoord alcohol kunt schenken. Wil je in de horeca gaan werken in de staat New South Wales, dan is dit certificaat verplicht. In alle overige staten is het hebben van je RSA certificaat een pré en heb jij een streepje voor op andere backpackers die op zoek zijn naar horecawerk.
Ga je in Australië werken in de horeca, dan verdien je gemiddeld AU$ 17-20,- (12-14 euro) / uur.

Barista cursus in Auckland

In Nieuw-Zeeland zijn er vele koffiebarretjes te vinden waar de lekkerste koffie gemaakt wordt. Wellington staat niet voor niets bekend als “coffee capital of the world” en zogenaamde “baristas” zijn hipper dan hip. Onze partner in Auckland biedt een barista cursus aan. Doe hier je voordeel mee! Met deze cursus op zak vergroot jij je kans op een leuke job in een koffiebar.

Ben jij voor een langere periode beschikbaar en houd jij van zekerheid? Dan is Toeristisch Werk Nieuw-Zeeland echt iets voor jou! Met dit programma hoef je niet zelf te zoeken naar werk, maar regelt onze partner een werkplaatsing voor jou van minimaal 3 maanden!

Meer weten over de werkmogelijkheden in Australië en Nieuw-Zeeland? Neem gerust contact op met het Backpacken Team van Travel Active of bezoek één van onze informatiebijeenkomsten.

Wil je meer lezen? Bekijk dan onze blogpagina. Neem ook een kijkje bij de programma's van Travel Active.

Gerelateerde programma’s

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.