Waarom jij horecawerk in het buitenland moet gaan doen!

Travel Active
Work & Travel
28 februari 2018

Veel jongeren kiezen er voor om in hun tussenjaar horecawerk in het buitenland te gaan doen. Wij vinden dit een slimme keuze, de horeca is een sector waarin jij je niet zult vervelen en waar je een fijn zakcentje kunt verdienen! In deze blog zetten we alle voordelen even op een rijtje!

Ontwikkel je taalkennis

Als je in het buitenland horecawerk wilt gaan doen, wordt er natuurlijk van je verlangt dat je jezelf verstaanbaar kan maken in het Engels. In de horeca heb je namelijk erg veel contact met mensen, op deze manier zal jouw Engelse taalkennis een enorme boost krijgen!

Waarom-je-horecawerk-in-het-buitenland-moet-gaan-doen-1

Socializen!

De horeca staat bekend om het plezier met de collega’s en je gasten, je gaat in de horeca makkelijk connecties en misschien wel vrienden maken!

Improve your sales skills!

In de horeca gaat het uiteindelijk om omzet draaien. Jij gaat hier jou Engels sales skills zeker in verbeteren. Je zal jezelf steeds weer gaan uitdagen om meer te gaan verkopen en je zult hier steeds nieuwe manieren in aan gaan leren.

Waarom-je-horecawerk-in-het-buitenland-moet-gaan-doen-2

Waardering voor je werk

Wanneer je aan het eind van de avond je gasten ziet vertrekken met een lach op hun gezicht zal je met trots terug denken aan jou werkzaamheden. Je doet er bovendien alles aan om je gasten een heerlijke avond te bezorgen. Wanneer je zelf ook plezier in je werk hebt gehad, zijn deze centen weer erg makkelijk verdient!

Betaald sporten

De horeca staat bekend om de vele meters die je op een dag aflegt en de zware dienbladen waar je mee sjouwt. Is dat niet ideaal? Gratis sporten! Of wacht.. nog beter.. betaald sporten!

Waarom-je-horecawerk-in-het-buitenland-moet-gaan-doen-3

Diner at work

Vaak is het in de horeca zo dat het personeel avondeten krijgt op het werk. Zo zal jij gaan genieten van heerlijke gerechten en scheelt dit je ook weer in de kosten!

Waarom-je-horecawerk-in-het-buitenland-moet-gaan-doen-4

Ben jij benieuwd naar horecawerk in het buitenland? Travel Active biedt horeca werk aan in Australië, Zwitserland en Nieuw-Zeeland.

Gerelateerde programma’s

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.