Dit is waarom Málaga de perfécte locatie is voor jouw taalreis

Travel Active
Taalreizen
9 september 2017

Hou je van zon, zee, strand, barretjes en prachtige monumenten? Wil je graag de Spaanse taal leren en daarnaast genieten van de prachtige cultuur? Dan is de bestemming Málaga echt iets voor jou!

Málaga is een nieuwe bestemming binnen onze taalreizen, en dat is niet zonder reden. Naast het prachtige strand, de gezellige barretjes en het mooie historisch centrum is er namelijk ook genoeg te beleven!

Bezienswaardigheden Málaga

Er is regelmatig een gezellige markt in de stad. Is het een dagje aan het regenen, of wil je even weg uit de zon? Geen probleem, er zijn namelijk ook overdekte markten te vinden! Hou je van musea? Ook dan zit je in Málaga goed! Er zijn namelijk talloze musea, waaronder het Picasso museum en het Wijnmuseum. Daarnaast kun je bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan het Romeins theater, het Alcazaba of de kathedraal van Málaga.

De kathedraal van Málaga; iets wat je niet zomaar voorbij zal lopen! Deze prachtige kathedraal is één van de meest bijzondere bezienswaardigheden in Málaga. Er is ruim 200 (!) jaar voor nodig geweest om de kathedraal te bouwen. Vanwege financiële problemen, zijn ze in 1782 gestopt met bouwen. Dit is waarom één toren nog steeds niet ‘’af’’ is. Vanwege de lange bouwperiode, bestaat de kathedraal uit een rijke variatie stijlen. De Gotische stijl, Renaissance stijl en Barokstijl komen alle drie terug.

Overige activiteiten

Ben je niet zo’n cultuurfreak maar wil je liever zonnen, luieren of shoppen? Ook dán is Málaga de juiste bestemming voor jou. Er zijn namelijk maar liefst 15 (!!) stranden in Málaga, die bijna allemaal voorzien over gezellige strandtentjes en restaurantjes. Daarnaast kan je er heel goed shoppen in de winkelstraat Calle Marques de Larios. Ook het bekende Spaanse warenhuis El Corte Ingles heeft een grote vestiging in Málaga. Neem dus een volle portemonnee mee op deze taalreis 🙂

Jouw taalreis

Begint het al te kriebelen? Dan hebben wij nog meer goed nieuws voor je! De taalschool van Málaga is namelijk gevestigd midden in het historisch centrum. Alle leuke bezienswaardigheden zitten dus op loopafstand! De taalschool geeft op een moderne, interactieve en dynamische manier les, om er zo voor te zorgen dat jij zo snel mogelijk de taal leert. Daarnaast kun je als student aan verschillende georganiseerde activiteiten meedoen, zoals stedentrips, een dagje de bergen in, een volleybal toernooi of een filmavondje. Je hoeft je dus nooit te vervelen en je zal snel nieuwe mensen leren kennen!

Zou jij een taalcursus willen volgen in Malaga? Of ga je liever naar een van de andere Taalreis bestemmingen? Vraag ook onze Taalreizen brochure en bekijk onze gratis Infodagen!

Gerelateerde programma’s

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.