Taalreis bestemming uitgelicht: Tenerife

Travel Active
Taalreizen
18 mei 2021

Ben jij op zoek naar avontuur op een prachtig eiland? Wil je graag vloeiend Spaans leren spreken en schrijven en op een leuke talenschool? Dan is onze taalreis naar Tenerife echt iets voor jou!

The Island of Eternal Spring

Het prachtige Canarische eiland ligt gelegen voor de Afrikaanse West Kust. In Tenerife kan je het hele jaar door genieten van een heerlijk klimaat met minimaal 22°C. Hierdoor wordt Tenerife ‘the Island of Eternal Spring’ genoemd, oftewel het eiland van de eeuwige lente. Met dit heerlijke klimaat is Tenerife het hele jaar door goed te bezoeken.

Neem een kijkje bij een van de zwarte stranden, de stranden krijgen de zwarte kleur door het vulkanische zand.

Puerto de la Cruz

Puerto de la Cruz is een grote toeristische stad waar je omringd wordt door prachtige tuinen, grote pleinen en gezellige boulevards. De taalschool ligt pal tegenover het bekende kunstwerk: Lago Martianez. Lago Martianez zijn meerdere kleine meertjes bij elkaar, wat er heel mooi uitziet. Bij het kunstwerk kun je relaxen bij het water en genieten van de natuur om je heen.

Leuke plekken om te bezoeken in Tenerife

  • De vulkaan Pico del Teide
  • Het park rond de vulkaan is ook prachtig om te bezoeken
  • De hoofdstad van Tenerife: Santa Cruz
  • Waterpark Costa Adeje
  • Voor de feestgangers: Playa de las Américas

De talenschool

Bij de talenschool krijg je lessen op je eigen niveau. Dit niveau wordt aan het begin van je taalreis getest door middel van een taaltest. Aan de hand hiervan wordt je in een klas geplaatst met studenten van je eigen niveau.

Je kunt tijdens je taalreis intensief aan de slag met 30 groepslessen per week of je kunt het iets rustiger aan doen met 20 groepslessen. Tijdens deze lessen worden ook workshops georganiseerd en oefen je veel met Spaanse conversaties. Buiten de lessen om organiseert de talenschool veel leuke activiteiten zodat jij Tenerife kunt ontdekken en andere mensen ontmoet.

Zou jij een taalreis willen doen in Tenerife? Of ga je liever naar een van de andere Taalreis bestemmingen? Vraag ook onze Taalreizen brochure en bekijk onze gratis Infodagen!

Gerelateerde programma’s

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.