Taalreis bestemming uitgelicht: Valencia

Travel Active
Taalreizen
10 februari 2014

De nieuwe Taalreizen brochure van Travel Active is uit. In deze brochure vind je maar liefst 60 bestemmingen in 25 verschillende landen, waar jij een taalcursus kunt gaan doen. In de rubriek ‘Taalreis bestemming uitgelicht’, lichten wij iedere week één Taalreis bestemming uit. Wat is er te doen en waarom is deze stad zo bijzonder?  Vandaag lichten we de Spaanse stad Valencia uit. 

Futuristisch Valencia

Een indrukwekkende stad gelegen aan de Middellandse zee. Mooi weer gegarandeerd dus! Maak een strandwandeling of nuttig een drankje in het zonnetje op een van de terrasjes bij Plaza de la Virgen. Uitgaan in Valencia doe je in Barrio del Carmen. Dit is de populaire uitgaanswijk van Valencia. In Valencia worden historische gebouwen afgewisseld met ultramoderne architectuur. Toch heeft de stad haar dorpse sfeer weten te behouden; ondanks de vele inwoners heerst er toch een ‘small town’ sfeerBen jij gek op paella? Dan zit je helemaal goed in de geboorteplaats van dit gerecht!

Er is veel cultuur te verkennen. Hieronder 7  must see locaties Valencia.

  • The City of Arts and Sciences
  • Plaza de la Virgen and the cathedral quarter
  • Plaza del mercado
  • Plaza del Ayuntamiento
  • The Royal Marina and Valencia’s beaches
  • The Albufera Nature Park
  • The Turia Gardens

Buenos días

Kies je voor een taalcursus in Valencia, dan volg je Spaans tegenover de bekende Universidad de Valencia, op slechts 20 minuutjes van het bruisende centrum. Naast alle internationale studenten, zijn er ook Spaanse studenten. Zij studeren hier Engels, Frans of Duits. Alle kans dus om je Spaans ter plekke te oefenen met de locals!

De talenschool organiseert onder andere dagelijks stadswandelingen, zodat je de stad beter kunt leren kennen. Ook bezoek je musea, kijk je naar authentieke films, ga je bowlen en kun je deelnemen aan excursies naar La Albufera en de dierentuin.

Zou jij een taalreis willen doen in Valencia? Of ga je liever naar een van de andere Taalreis bestemmingen? Vraag ook onze Taalreizen brochure aan!

Gerelateerde programma’s

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.