Infodagen Gratis magazine
Travel Active 14 september 2017

Het najaar is een leuke tijd om een taalreis te gaan maken. Of je nu je taalkennis wil bijspijkeren of een totaal nieuwe taal wil leren. Je combineert het leren van een taal met een prachtige nieuwe cultuur. Wil jij de regenachtige dagen in Nederland ontvluchten? Kies dan één van onze topbestemmingen voor in het najaar:  

Andalusië

Granada, Malaga en Sevilla zijn 3 prachtige plekken om Spaans te leren. Ook in het najaar is het hier nog goed vertoeven! Met temperaturen rond de 20 graden is het hier vergeleken met ons eigen najaar super lekker. Wil jij Spaans leren en tegelijkertijd genieten van tapas in één van deze bruisende steden? Meld je dan aan!

Marokko

Als je Arabisch wilt leren is Marokko the place to be. Het land betovert je vanaf het moment dat je arriveert. De prachtige kleurrijke cultuur zorgt ervoor dat je je taalreis nooit meer gaat vergeten. Tétouan is een prachtige stad gelegen tegen de helling van een heuvel. Je kunt de Middellandse Zee een aantal kilometers verderop zien liggen. Marokko kun je juist beter bezoeken in het najaar dan in het hoogseizoen, want dan is het stikheet!

Zuid-Afrika

Een kleurrijk landschap, de Tafelberg en de prachtige stranden maken van Kaapstad een hele prettige plek om aan je Engels te werken! Je gaat hier al naar toe vanaf 2 weken. In Zuid-Afrika lopen de seizoenen tegenovergesteld van onze seizoenen. Je ontsnapt dus aan de Nederlandse winter en gaat genieten van de Zuid-Afrikaanse zomer! De school is pas gerenoveerd en heeft een moderne sfeer en een frisse uitstraling. Wanneer ga jij? 

Nieuw-Zeeland

In september begint de lente in Nieuw-Zeeland. De lente is een mooie periode om Nieuw-Zeeland te bezoeken, want net als in Nederland staan de bloemen dan in bloei en worden er dieren geboren. Van september tot en met november is ook het waterval seizoen, waarin het aantal watervallen zich vermenigvuldigt. Wil je wat meer warmte? Vertrek dan vanaf december t/m februari en geniet van temperaturen tussen de 21 en 32 graden! Ga jij hier aan je Engelse taal werken? 

Canada

De Indian Summer in Canada is een fenomeen waar jaarlijks veel toeristen op af komen. De prachtige kleuren van de bomen zorgen voor een beeld dat je nooit meer gaat vergeten! De Indian Summer is alleen in het najaar te bewonderen. Grijp dus je kans en leer Frans in Montréal of Engels in Vancouver!

Zou jij een taalcursus willen volgen in een van de Taalreis bestemmingen? Vraag ook onze Taalreizen brochure en bekijk onze gratis Infodagen!

Deel deze pagina

Gerelateerde programma's