Zomer Au Pair in Engeland

Au Pair | Zomer

Au pair in Engeland during summertime

 • Engeland
 • vanaf 2 maanden
 • 18 tot en met 30 jaar
 • v.a. € 495,-

Belangrijk! Op dit moment is het boeken van het Au Pair Engeland programma niet mogelijk!

Op 1 januari 2021 heeft het Verenigd Koninkrijk officieel de Europese Unie verlaten. Dit heeft helaas behoorlijke gevolgen voor het Au Pair programma in Engeland. Nu de Brexit een feit is mogen au pairs niet meer in Engeland werken als au pair zonder een au pair visum. Op dit moment is het aanvragen van een visum door au pairs uit EU-lidstaten (nog) niet mogelijk. Voor meer informatie hierover of voor het bespreken van andere opties, neem gerust contact op met het Au Pair Team

Engels wordt het meest verspreid over de wereld gesproken. Komt dat even goed uit, als zomer au pair in Engeland kun jij tijdens je leventje daar lekker veel Engels praten en je talenknobbel z'n werk laten doen! Engeland bloeit in de zomermaanden helemaal op. De festivals schieten als paddenstoelen uit de grond, de natuur staat in volle bloei en culturele uitstapjes zijn ook direct een stuk gezelliger!

Jouw werkzaamheden als au pair in Engeland

Als au pair in Engeland draai je mee in het dagelijks leven van je gastgezin. Vanaf dag één ontbijt je met bacon & eggs en schuif je aan tijdens de traditionele afternoon tea om vier uur. De zorg voor de kinderen is je belangrijkste taak, en soms zal je worden gevraagd lichte huishoudelijke taken te doen. Je werkt gemiddeld 30 uur per week en je bent druk in de weer: de kinderen naar school brengen en weer ophalen, samen spelletjes doen, helpen met hun huiswerk, koekjes bakken en zwemmen.

Zomer Au Pair in Engeland

Jouw programma in het kort

Engeland is een divers land. Cultuur snuiven, meer over de geschiedenis leren, genieten van de prachtige natuur of in de avond stappen? Dit is allemaal mogelijk als zomer au pair in Engeland!

 • Kort programma van minimaal 2 maanden
 • Start tussen half mei en half juli
 • Beleef de gezellige sfeer tijdens de zomermaanden
 • Leer de Engelse beleefde cultuur kennen
 • Jouw vaste contactpersoon zorgt voor uitstekende begeleiding
Au Pair zomer - Engeland - hostkid

Jouw leven als au pair in Engeland

De meeste gastgezinnen wonen in het zuidelijke gedeelte van Engeland rondom de steden Londen, Oxford, Kent, Brighton en Southhampton. De kans is dus groot dat je in deze prachtige omgeving geplaatst wordt. Het openbaar vervoer in Engeland is super geregeld, waardoor steden makkelijk bereikbaar zijn.

De eerste dagen bij je gastgezin

Je wordt hartelijk ontvangen door je familie en ze nemen de tijd om je wegwijs in hun leven te maken. Je leert de kinderen kennen, ze laten de omgeving zien en de werkschema’s zullen doorgenomen worden. De procedure voor de au pair gastgezinnen in Engeland is minstens net zo zorgvuldig en uitgebreid als de procedure die jij als zomer au pair ondergaat. Een veilig gevoel dus.

Wat verdien ik als au pair?

Van je gastgezin krijg je wekelijks zakgeld; tussen de €60,- en de €100,- per week. Vaak heb je in de zomer wel wat langere werkdagen, maar je krijgt dan ook meer uitbetaald.

Reisdetails

Ben ik geschikt als au pair?

De belangrijkste voorwaarde om zomer au pair in Engeland te worden is dat je dol bent op kinderen. Daarnaast:

 • ben je minimaal 17 en maximaal 30 jaar oud*
 • ben je minimaal 2 maanden beschikbaar
 • heb je minimaal een VMBO-diploma
 • heb je redelijke kennis van de Engelse taal
 • heb je aantoonbare ervaring met kinderen, bijvoorbeeld oppassen, sporttraining geven aan kinderen, leiding bij de scouting, vrijwilligerswerk op de crèche of zelfs werken in een kinderkleding zaak.
 • ben je bij voorkeur in het bezit van het rijbewijs B
 • ben je in goede gezondheid. Mocht je een medisch dossier (bijvoorbeeld chronische ziekte, psycholoog of allergieën) hebben, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

*Voor boeken vanaf 17 jaar is de voorwaarde dat er een persoonlijk gesprek plaatsvindt met de au pair en ouder(s). Ook moeten de ouders tekenen voor toestemming tijdens dit gesprek.

Vertrekmogelijkheden

In verband met wijzigingen door Brexit met ingang op 1 januari 2021 is het programma veranderd. Neem contact op met het Travel Active Au Pair team om de mogelijkheden te bespreken.

 • Je kunt zomer au pair worden in Engeland  vanaf een duur van 2 maanden. Je werkperiode vindt plaats tussen half mei en half september. Dit wil zeggen dat de laatste vertrekmogelijkheid half juli zal zijn.
 • Wil jij aan de slag in de zomer van 2021? Boek dan vόόr 1 mei 2021!
Kosten

Programmakosten Zomer Au Pair in Engeland: € 495,-

Op deze pagina kun je meer informatie vinden over de betaalwijze van de Au Pair programmakosten.

Inclusief bij Zomer Au Pair Engeland

Voor vertrek

 • Een goede voorbereiding & begeleiding vanaf boeking tot terugkomst door het Au Pair team
 • Au Pair handboek; de complete voorbereiding van A tot Z
 • Hulp het regelen van je vervoer naar Engeland
 • Plaatsing bij een zorgvuldig geselecteerd gastgezin
 • Toegang tot een ReisMee reisblog met ruimte voor video en 400 foto’s

Na vertrek

 • Verblijf in een zorgvuldig geselecteerd gastgezin, inclusief kost en inwoning en zakgeld
 • Begeleiding van partnerorganisatie in Engeland
 • Noodnummer in Engeland - 24 uur per dag, 7 dagen per week
 • Certificaat als bewijs van deelname

Exclusief bij au pair in Engeland

 • Administratiekosten € 100,- (deze kosten worden in rekening gebracht op het moment van boeking).
 • Annuleringsgarantie - specifiek afgestemd op de programma’s van Travel Active
 • Kinder EHBO workshop € 25,-
 • Reis naar Engeland
 • Taalcursus Engels - informeer bij het Au Pair team naar de mogelijkheden en kosten
 • Airport pick-up (als je naar Engeland vliegt)
 • Werk- en reisverzekering - Wij bieden een speciaal pakket aan voor au pair in het buitenland, bereken hier online je premie.
Voorbereidingsworkshop

Na acceptatie voor het Au Pair Programma word je uitgenodigd voor onze exclusieve voorbereidingsworkshop. Samen met andere toekomstige au pairs maak je opdrachten en beantwoord je vragen over situaties waarin jij je in het buitenland mogelijk gaat bevinden. Ook volg je een kinder-EHBO cursus bij ons op kantoor waarvoor je een officieel bewijs van deelname ontvangt. Ga je naar Amerika of Nieuw Zeeland? Dan volg je een EHBO cursus in het buitenland en is de kinder-EHBO cursus van Travel Active niet verplicht.

Wat leer ik tijdens deze voorbereidingsworkshop?

Tijdens de workshop word je gedegen voorbereid op je verblijf in het buitenland als au pair. Er wordt aandacht besteed aan je verwachtingen, de meest voorkomende situaties, het fenomeen heimwee en hoe je het beste met je gastkinderen om kunt gaan. Ook krijg je praktische tips, meer informatie over de procedure en maak je kennis met andere au pairs. Tijdens de EHBO cursus leer je de basisvaardigheden voor eerste hulp bij de meest voorkomende ongelukken bij baby’s en kinderen. Een erg leuke en leerzame dag!

Begeleiding

Tijdens jouw zomer au pair periode in het buitenland woon je bij je gastgezin. Je wordt begeleid door onze partnerorganisatie in Engeland en is er altijd iemand aanwezig die voor jou klaar staat. Ook tijdens je verblijf kun je terugvallen op Travel Active. Wij vinden het leuk om je ervaringen te horen, maar ook voor vragen of problemen kun je bij ons terecht.

Extra’s

Taalcursus Engels

Om jouw ervaring zo compleet mogelijk te maken en je daarnaast de kans te geven om je een echte 'inwoner' van Engeland te laten voelen, is het handig als je goed Engels spreekt. Een goede Engelse taalvaardigheid zorgt ervoor dat jij je zelfverzekerder voelt, maar ook dat jij de kinderen van het gastgezin waar je verblijft in correct Engels toe kunt spreken en kunt corrigeren waar nodig.

Doe een taalcursus in Engeland

Twijfel jij nog over het niveau Engels dat je spreekt? Dan raden we je aan om  voorafgaand aan je au pair avontuur een Engelse taalcursus te doen. Een Engelse opfriscursus kun je al vanaf een verblijf van een week boeken en kun je volgen je in o.a. Londen, Brighton en Oxford. Bestel alvast het gratis Taalreizen magazine of informeer bij het Au Pair team naar de mogelijkheden voor een voorbereidende taalcursus.

Natuurlijk sta je te springen om aan je au pair avontuur te beginnen, maar soms kunnen dingen helaas anders lopen dan gepland. Wij bieden een speciaal verzekeringspakket aan voor au pairs in het buitenland, aangezien reguliere reisverzekeringen daarvoor niet geldig zijn of qua dekking ontoereikend zijn voor dergelijke reizen. Wij voorzien je van goed en betrouwbaar advies en bieden je aantrekkelijke premies. Kijk hier voor jouw au pair reisverzekering.

Reguliere (bijv. doorlopende) annuleringsverzekeringen zijn meestal niet geldig of bieden onvoldoende dekking bij deelname aan een Au Pair programma. Om die reden biedt Travel Active een goede en voordelige annuleringsgarantie aan. Daarin is een speciale ‘eindexamenregeling’ opgenomen en deze kent geen eigen risico. Mocht je zakken voor je eindexamen of een herkansing moeten doen in de periode dat je in het buitenland zou zijn, dan valt dit onder de dekking van deze annuleringsgarantie.

Extra kosten voor de garantie bedragen 5% van de totale programmakosten en de éénmalige administratiekosten annuleringsgarantie bedragen € 5,50. Zou jij je programma moeten annuleren met een reden die onder de garantie valt dan krijg je je annuleringskosten volledig terug. Je loopt dus geen financieel risico, dat je niet aan het programma kunt deelnemen is natuurlijk al vervelend genoeg!

Zo start jij jouw Au Pair programma

 
1

Meld je aan

Boek het programma via de website en ontvang alle documenten

2

Intake & Interview

Met jouw informatie wordt een gastgezin gezocht en middels het interview testen we je Engels

3

Acceptatie & Plaatsing

Wij begeleiden je middels een voorbereidingsworkshop, herhaaldelijk contact en stappenplannen!

Gerelateerde programma’s

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.