Business English taalreis in Boston

in Amerika

Taalreizen | Taal: Engels

Met de taalreis Business English Boston heb jij een streepje voor!

 • Amerika
 • vanaf 1 week
 • vanaf 16 jaar
 • v.a. € 1.299,-

Boston staat bekend om de beste onderwijsinstellingen, van Harvard tot MIT. In deze studentenstad heerst dan ook altijd een gezellige sfeer. Wanneer jij ervoor kiest om via de talenschool in hartje Boston een cursus Business English te volgen, heb jij straks gegarandeerd een streepje voor op de arbeidsmarkt. Investeren in je toekomst? Kies voor de taalreis Business English in het mooie Boston!

Business English taalreis in Boston in Amerika

Jouw programma in het kort

Of je nu ambities hebt om in de zakenwereld aan de slag te gaan of er al een tijdje werkt... de cursus Zakelijk Engels is een waardevolle investering in je toekomst!

 • Focus op het gebruik van Engels in de werkomgeving
 • Leer hoe je zakelijke brieven en artikelen schrijft
 • Goede toevoeging op je cv
 • Ideaal voor een baan waarbij je veel Engels moet spreken!
 • Talenschool in het hart van historisch Boston

De taalreis van je leven in Boston

De talenschool is gevestigd midden in het historische centrum van Boston, namelijk in Faneuil Hall. Niet alleen is dit een van de meest belangrijkste locaties uit de geschiedenis van Boston (én Amerika!), het is ook omringd door winkels, bars, restaurantjes en interessante bezienswaardigheden! Het is de ideale locatie om na je taallessen even het centrum in te duiken en Boston te ontdekken.

Ben jij benieuwd hoe de talenschool eruit ziet? Maak dan gebruik van de virtuele 360° tour en loop alvast rond door de school.

Taalreis

Test jouw engels

Wil jij graag weten hoe goed jouw Engels is? Onze partners van Cambridge Assesment English hebben een korte taaltest opgesteld zodat je aan de hand van 25 vragen erachter kunt komen op welk taalniveau je zit. Dit kan goed van pas komen wanneer jij bijvoorbeeld een Cambridge, TOEFL of een IELTS taalcursus wilt gaan doen en je startniveau wilt bepalen. Advies nodig over het aantal weken dat je nodig hebt voor jouw leerdoel? Laat ons jouw startniveau weten en je plannen voor een taalreis. We geven je dan graag vrijblijvend advies!

Doe hier de test!

Taalcursus

Het volgen van een taalcursus Engels is een waardevolle investering in je toekomst. Kennis van de Engelse taal wordt steeds vaker gewaardeerd in het bedrijfsleven, het staat goed op je CV waardoor je nét dat extra streepje voor hebt om jouw droombaan te krijgen.

Business English in Boston

Tijdens de cursus Business English ligt de focus op het gebruik van Engels in de werkomgeving. Er komen verschillende vakken aan bod zoals het schrijven van zakelijke artikelen en brieven, het leiden en participeren in vergaderingen, presenteren, zakelijke uitspraak en vocabulaire die gebruikt wordt in de zakenwereld, doen van verschillende case studies, etc. Heb jij een baan waarbij je veel Engels moet spreken of ben je van plan te gaan solliciteren voor een dergelijke baan, dan is de cursus Business English echt iets voor jou!

 • De cursus Business English bestaat uit 30 groepslessen per week. Hiervan volg je 20 lesuren per week ‘Algemeen Engels’ en 10 lessen ‘Business English’.
 • Wekelijks starten op maandag
 • Vanaf 1 week
 • Tijdens je eerste dag krijgt je een test zodat de talenschool je Engelse taalniveau kan inschatten. Vervolgens word je in een klas van jouw niveau geplaatst.
 • Lessen zijn te volgen voor deelnemers met een minimaal niveau van ‘Intermediate’.

Meer informatie over Business English?

Meer weten over de Business English cursus in Boston? Neem contact op met het Taalreizen team (0478-551900taalreizen@travelactive.nl) voor meer informatie of om al je vragen te stellen! Wij helpen je graag.

Accommodatie

Wij bieden in Amerika verschillende accommodatie opties aan: een residentie en een gastgezin. Verblijf in residenties of appartementen is beperkt beschikbaar dus we raden je aan hier zo snel mogelijk bij te zijn. Gastgezinnen zijn ook een optie en geven je een unieke kijk in het lokale gezinsleven in Boston!

Gastgezin

Verblijven bij een lokaal gastgezin betekent dat je continu je Engels oefent met native speakers. Bovendien leer je meer over de lokale cultuur en levenswijze. Je maakt het dagelijkse familieleven van dichtbij mee: leuke gezinsactiviteiten, het vieren van feestdagen én de lokale keuken! Maar verblijven bij een gastgezin betekent ook dat je persoonlijke aandacht krijgt en in een warm en comfortabel thuis verblijft. In een gastgezin heb je altijd wel iemand om op terug te vallen. Ten slotte geniet je bij een gastgezin ook van de rust, zodat je in alle stilte (of juist met behulp van je gastgezin) kunt studeren! Gastgezinnen respecteren namelijk ook jouw privacy.

In Boston zijn er geen typische gastgezinnen. Sommige gezinnen bestaan uit alleenstaande vrouwen met kinderen, andere uit een ouder echtpaar en weer andere uit samengestelde families. Je verblijft op een eigen kamer. Gastgezinnen wonen doorgaans tot maximaal 30 à 65 minuten van de talenschool vandaan. Houd er dus rekening mee dat je nog een stukje met het openbaar vervoer moet.

Faciliteiten:

 • Eigen slaapkamer
 • Half pension
 • Beddengoed en handdoeken
 • Gedeelde badkamer
 • Internet
 • Was faciliteiten
 • Eigen huissleutel

Extra’s

Reisverzekering

Natuurlijk sta je te springen om aan je buitenland avontuur te beginnen, maar soms kunnen dingen helaas anders lopen dan gepland. Tasman Verzekeringen is gespecialiseerd in verzekeringspakketten die afgestemd zijn op een specifiek reisdoel. Reguliere reisverzekeringen zijn namelijk vaak niet geldig of qua dekking ontoereikend voor dergelijke reizen. Tasman Verzekeringen voorziet je van goed en betrouwbaar advies en hanteert aantrekkelijke premies. Wij helpen je graag!

Zo boek jij jouw Taalreis

 
1

Start

Boek de Taalreis via de website

2

Voorbereiding

We begeleiden en adviseren je van a tot z

3

Vertrek

Het avontuur begint

Gerelateerde blogs

Gerelateerde programma’s

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.