Brancheorganisaties

Bonapa

Branche Organisatie van Nederlandse Au Pair Agentschappen

Bonapa is de Branche Organisatie van Nederlandse Au Pair Agentschappen en heeft ten doel het zijn van een professionele partner in Nederland voor au pairs, gastgezinnen en externe organisaties, waaronder ook buitenlandse organisaties.

Bonapa tracht dit doel te bereiken door onder meer:

  • Het bevorderen van gezamenlijke professionaliteit;
  • Het bieden van een platform aan Nederlandse Au Pair Organisaties en Agentschappen;
  • Het geven van bekendheid aan de vereniging, haar leden en haar activiteiten.

Bonapa is opgericht in maart 2012 en vertegenwoordigd met haar leden 70 % van de au pair markt. Naast leden heeft Bonapa ook buitengewone leden, dit zijn gerelateerde organisaties zoals bijvoorbeeld verzekeraars of tussenpersonen.

Het lidmaatschap van Bonapa is niet voor iedereen weggelegd. Potentiële leden dienen aan strenge eisen te voldoen en zich te conformeren aan de gedragscode van de Bonapa.  Pas na bewezen expertise, motivatie, ervaring en professionaliteit, kan een Au Pair Agentschap lid worden van Bonapa.  Al onze leden die au pairs werven van buiten de EU hebben een convenant met de IND en zijn goed op de hoogte van visumplicht, regel en wetgeving.  Ook bestaan ze minimaal een jaar en hebben ze ervaring met het plaatsen van meerdere au pairs.  Daarnaast hebben onze leden een duidelijke website, beschikken ze over uniforme algemene voorwaarden en zijn ze transparant over hun prijzen en diensten.

Kortom;  indien u kiest voor een Au Pair Agentschap dat is aangesloten bij de Bonapa weet u zeker dat u de juiste keuze maakt!

Ga voor meer informatie naar Bonapa.

SGR

Stichting Garantiefonds Reisgelden

Travel Active is aangesloten bij SGR. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze website gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. De SGR-garantie houdt in dat jij als deelnemer ervan verzekerd bent dat je jouw vooruitbetaalde reisgeld terugkrijgt, mocht Travel Active door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen.
Als de overeenkomst die je met Travel Active hebt gesloten ook het vervoer omvat en als je jouw bestemming al hebt bereikt, dan wordt er zorg gedragen voor je terugreis.
Alle programma’s van Travel Active vallen onder de SGR-garantie

IAPA

International Au Pair Association

IAPA is in 1994 opgericht door culturele uitwisselingsorganisaties over de hele wereld om de kwaliteit van alle aspecten van Au Pair Programma’s te monitoren en te verbeteren. Het hoofddoel van IAPA is om de rechten van de gastfamilies en de Au Pairs te beschermen, en tegelijkertijd internationale richtlijnen voor Au Pair Programma’s op te zetten.
De bij de IAPA aangesloten Au Pair- organisaties zijn dus betrouwbaar en bieden een kwalitatief goed product aan.
Uiteraard is Travel Active Au Pair ook aangesloten bij IAPA, kwaliteit gegarandeerd dus!
Bekijk de site van IAPA.

IAEWEP

International Association of Educational and Work Exchange Programmes
In 1990 werd deze organisatie opgericht met als doel om studenten en jongeren de kans te bieden om in het buitenland te werken. De IAEWEP gelooft erin dat iedereen recht heeft op deze mogelijkheid als onderdeel van zijn of haar ontwikkeling.
Travel Active streeft deze gedachte natuurlijk graag na!
Ga naar IAEWEP.

ALTO

Association of Language Travel Organisations

ALTO is een wereldwijd forum voor reisagenten, scholen en nationale talenreizen organisaties. ALTO biedt zijn leden de mogelijkheid om te netwerken, mogelijkheden te creëren, en te reageren en actie te ondernemen op recente ontwikkelingen binnen de branche.
Om constant een vernieuwend product te brengen, is ook Travel Active aangesloten bij ALTO.
Ga naar ALTO.