Brancheorganisaties

IAPA

International Au Pair Association

IAPA is in 1994 opgericht door culturele uitwisselingsorganisaties over de hele wereld om de kwaliteit van alle aspecten van au pair programma’s te monitoren en te verbeteren. Het hoofddoel van IAPA is om de rechten van de gastfamilies en de au pairs te beschermen, en tegelijkertijd internationale richtlijnen voor au pair programma’s op te zetten. De bij de IAPA aangesloten au pairorganisaties zijn dus betrouwbaar en bieden een kwalitatief goed product aan. Uiteraard is Travel Active Au Pair ook aangesloten bij IAPA, kwaliteit gegarandeerd dus! Bekijk hier de website van IAPA.

IAEWEP

International Association of Educational and Work Exchange Programmes

In 1990 werd deze organisatie opgericht met als doel om studenten en jongeren de kans te bieden om in het buitenland te werken. De IAEWEP gelooft erin dat iedereen recht heeft op deze mogelijkheid als onderdeel van zijn of haar ontwikkeling. Travel Active streeft deze gedachte natuurlijk graag na! Ga naar IAEWEP.

ALTO

Association of Language Travel Organisations

ALTO is een wereldwijd forum voor reisagenten, scholen en nationale talenreizen organisaties. ALTO biedt zijn leden de mogelijkheid om te netwerken, mogelijkheden te creëren, en te reageren en actie te ondernemen op recente ontwikkelingen binnen de branche. Om constant een vernieuwend product te brengen, is ook Travel Active aangesloten bij ALTO. Ga naar ALTO.

VVC

Vereniging Volunteer Correct

In 2017 gaven Niko en Reinier van Stichting Volunteer Correct aanzet tot het oprichten van een branchevereniging. Inmiddels heeft Travel Active, samen met 14 andere organisaties, officieel ‘Vereniging Volunteer Correct’ (VVC) opgezet: de eerste landelijke branchevereniging voor eerlijk, duurzaam en verantwoord internationaal vrijwilligerswerk. Om duurzame en verantwoorde praktijken te waarborgen, zijn er kwaliteitsrichtlijnen opgesteld. Hier dient iedere aan VVC deelnemende organisatie aan te voldoen. Met gepaste trots kunnen we zeggen dat wij aan deze richtlijnen voldoen en aanbieder zijn van verantwoord vrijwilligerswerk!

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.