Taalreizen – Engels

Een taalreis Engels

Verbeter je taalkennis tijdens een prachtige reis!

Wil jij je Engelse taalniveau verbeteren? Met een Engelse taalcursus in een Engelstalig land zul je in een snel tempo je kennis van de Engelse taal verbeteren. Met Travel Active kun je op taalreis Engels naar Engeland, Amerika, Australië, Nieuw-Zeeland, Canada, Ierland en Zuid-Afrika!

De bestemmingen die we aanbieden voor een taalreis Engels kun je onderaan deze pagina vinden, van New York en Londen tot zelfs Kaapstad in Zuid-Afrika. Kies je bestemming en lees op de bestemmingspagina meer over de talenschool, de cursusmogelijkheden en de accommodaties. Op het kopje 'kosten' vind je een link naar de prijslijst.

algemeen - tussenjaar in amerika 2
taalreizen - engels 3

Cambridge cursus

Het belangrijkste certificaat voor de Engelse taal

Met het Cambridge Assessment English certificaat op zak heb je een wereldwijd erkend certificaat waarmee de deuren van o.a. Engelstalige bedrijven en universiteiten makkelijker voor je open gaan! Het Cambridge certificaat verloopt nooit en is dus je leven lang geldig.

Spreek jij perfect Engels dan heb je bij veel werkgevers een streepje voor. Nederland moet het immers hebben van de internationale handel, waarbij jij als werknemer meerwaarde hebt als jij de zakenrelaties in het Engels kunt aanspreken. Ook als je een studie wilt volgen in Australië, Engeland of Amerika heb jij met een Cambridge certificaat een streepje voor. Een taalreis Engels voegt dus zeker iets toe aan jouw ontwikkeling!

Lees alles over onze Cambridge cursussen

Test jouw Engels

Het belangrijkste certificaat voor de Engelse taal

Wil jij graag weten hoe goed jouw Engels is voordat je op taalreis Engels gaat? Onze partners van Cambridge Assesment English hebben een korte taaltest opgesteld zodat je aan de hand van 25 vragen erachter kunt komen op welk taalniveau je zit. Dit kan goed van pas komen wanneer jij bijvoorbeeld een Cambridge, TOEFL of een IELTS taalcursus wilt gaan doen en je startniveau wilt bepalen. Advies nodig over het aantal weken dat je nodig hebt voor jouw leerdoel? Laat ons jouw startniveau weten en je plannen voor een taalreis. We geven je dan graag vrijblijvend advies!

Doe hier de test!

Deel deze pagina

Authentieke culturele uitwisselingen

30 jaar ervaring

Dankzij onze buitenlandervaringen helpen wij jou bij het creëren van jouw eigen inspirerende beleving.

Persoonlijke begeleiding

Wij en onze partners op locatie zorgen voor jouw unieke levenservaring.

Programma's op maat

Waar je ook heen wilt en wat je ook wilt doen, wij helpen om jouw reis op jouw wensen af te stemmen.