Zuid Amerika ontdekken met Travel Active

Van Patagonië tot en met de Galapogos Eilanden, het kleurrijke Zuid-Amerika biedt bijna alles op het gebied van natuur, avontuur en cultuur. Het Zuid-Amerikaanse temperament zorgt ervoor dat er vaak meer leven in de brouwerij is dan in andere delen van de wereld. Spreek je een woordje Spaans dan zul je merken dat je nog meer mee krijgt van de lokale cultuur. Over het algemeen maakt de bevolking graag een praatje met je en in het Engels is dat voor hun meestal een stuk moeilijker. Laat je met de reizen van Travel Active verrassen door de taal en cultuur in dit fantastische continent.

Argentinië; het land van 6 continenten

Van grote rivieren en regenwouden tot het Andesgebergte en gletsjers in Patagonië. In het uitgestrekte Argentinië vind je alles wat je in een vakantieland nodig hebt. Maak kennis met de echte Tango cultuur, bijvoorbeeld op onze talenschool in Buenos Aires of Córdoba. De steden waar jij ook vrijwilligerswerk kunt doen. Ben jij tussen 15 en 18,5 jaar oud, dan kun je met High School Argentinië ontdekken hoe het er op een Argentijnse middelbare school aan toe gaat. Wat je ook gaat doen, na terugkomst spreek je vloeiend Spaans!  

High School in Argentinië  -  Spaans leren in Argentinië  -  Vrijwilligerswerk Argentinië

Bolivia; het land van extremen

Door de eeuwenoude tradities en de kleurrijke bevolking, staat Bolivia bekend als het meest ‘Indiaanse’ Zuid-Amerikaanse land. Daarnaast is Bolivia ook het armste land van Zuid-Amerika, waarbij grote verschillen tussen bevolkingsgroepen bestaan. In de charmante hoofdstad Sucre kun jij je als vrijwilliger inzetten voor deze arme families. Na een intensieve Spaanse cursus op onze lokale talenschool kun je deelnemen aan verschillende sociale projecten voor o.a. gehandicapte kinderen en bejaarden. 

-  Vrijwilligerswerk Bolivia  -  Spaans leren Bolivia

Chili; het land van ongekende schoonheid

Chili staat bekend als één van de meest ontwikkelde landen van Zuid-Amerika. Het land heeft waanzinnige stranden, beroemde wijnen en met het Andesgebergte aan de oostkant, geweldige skimogelijkheden. In de hoofdstad Santiago de Chile vind je prachtige architectuur en historische gebouwen. Een moderne stad en ideale bestemming om Spaans te leren en dit eventueel te combineren met vrijwilligerswerk. Bijvoorbeeld op een educatief- of sociaal project in één van de sloppenwijken. 

 -  Vrijwilligerswerk Chili  -  Spaans leren in Chili

Ecuador; het land van de zon

Adembenemende natuur met tropische regenwouden, het immens grote Andesgebergte en de wereldberoemde Galapagos Eilanden. Ecuador ligt op de evenaar en nabij Quito kun je dan ook daadwerkelijk op het ‘midden van de wereld’ staan. Quito is een van de mooiste hoofdsteden van Zuid-Amerika. Vanaf de talenschool heb je een adembenemend uitzicht over de stad. Je kunt hier een Spaanse taalcursus volgen en dit eventueel combineren met het doen van vrijwilligerswerk in en rondom Quito

- Vrijwilligerswerk Ecuador - Spaans leren Ecuador

Peru; het land van de Inca's

Bezoek Peru, het land van de Machu Picchu. Maar ook het land van een vriendelijke, kleurrijke en gastvrije bevolking. Via Travel Active maak je op een bijzondere manier kennis maken met de oude Inca beschaving en de gastvrije bevolking. Het toeristische Cusco heeft een grote aantrekkingskracht op taalstudenten en vrijwilligers. Midden in de stad vind je onze talenschool. In kleine groepen volg je hier een Spaanse cursus. Daarnaast kun je deelnemen aan leuke excursies en kun jij je inzetten op diverse vrijwilligerswerkprojecten.

- Vrijwilligerswerk Peru - Spaans leren in Peru