Infodagen Gratis magazine

 

Ga als vrijwilliger aan de slag in Zuid-Amerika!

Van Patagonië tot en met de Galapogos Eilanden, het kleurrijke Zuid-Amerika biedt bijna alles op het gebied van natuur, avontuur en cultuur. Het Zuid-Amerikaanse temperament zorgt ervoor dat er vaak meer leven in de brouwerij is dan in andere delen van de wereld. Wil jij op een bijzondere manier kennis maken met Zuid-Amerika? Kies dan voor één van onze vrijwilligerswerkprojecten in bijvoorbeeld Argentinië, Bolivia, Chili. Ecuador of Peru. 

Vrijwilligerswerk in Zuid-Amerika

Argentinië: het land van 6 continenten

Van grote rivieren en regenwouden tot het Andesgebergte en gletsjers in Patagonië: in het uitgestrekte Argentinië vind je het allemaal! Maak kennis met de echte Tango cultuur, bijvoorbeeld in Buenos Aires of Córdoba. De steden waar jij ook vrijwilligerswerk kunt doen. 

Jouw mogelijkheden als vrijwilliger in Argentinië:

Buenos Aires:

Cordoba:

Vrijwilligerswerk in Zuid-Amerika

Bolivia: het land van extremen

Door de eeuwenoude tradities en de kleurrijke bevolking, staat Bolivia bekend als het meest ‘Indiaanse’ Zuid-Amerikaanse land. Daarnaast is Bolivia ook het armste land van Zuid-Amerika, waarbij grote verschillen tussen bevolkingsgroepen bestaan. In de charmante hoofdstad Sucre kun jij je als vrijwilliger op diverse projecten inzetten voor deze arme families.

Jouw mogelijkheden als vrijwilliger in Bolivia:

Vrijwilligerswerk in Zuid-Amerika

Chili: het land van ongekende schoonheid

Chili staat bekend als één van de meest ontwikkelde landen van Zuid-Amerika. Het land heeft waanzinnige stranden, beroemde wijnen en met het Andesgebergte aan de oostkant, geweldige skimogelijkheden. In de hoofdstad Santiago de Chile vind je prachtige architectuur en historische gebouwen. Een moderne stad en ideale bestemming om vrijwilligerswerk te gaan doen.

Jouw mogelijkheden als vrijwilliger in Chili:

Vrijwilligerswerk in Zuid-Amerika

Ecuador: het land van de zon

Adembenemende natuur met tropische regenwouden, het immens grote Andesgebergte en de wereldberoemde Galapagos Eilanden. Ecuador ligt op de evenaar en nabij Quito kun je dan ook daadwerkelijk op het ‘midden van de wereld’ staan. Quito is een van de mooiste hoofdsteden van Zuid-Amerika en hier kun jij als vrijwilliger aan de slag gaan. 

Jouw mogelijkheden als vrijwilliger in Ecuador:

Vrijwilligerswerk in Zuid-Amerika

Peru: het land van de Inca's

Bezoek Peru, het land van de Machu Picchu. Maar ook het land van een vriendelijke, kleurrijke en gastvrije bevolking. Peru heeft net als de vele omringende landen te maken met armoede en grote-stedenproblematiek. Daarom zijn vrijwilligers hard nodig! Via Travel Active maak je op een bijzondere manier kennis maken met de oude Inca beschaving en de gastvrije bevolking.

Jouw mogelijkheden als vrijwilliger in Peru:

Vrijwilligerswerk in Zuid-Amerika

Vrijwilligerswerk in Zuid-Amerika doen?

Wil je meer weten over Vrijwilligerswerk projecten in het buitenland? Vraag dan ons gratis Vrijwilligerswerk magazine aan en bekijk alle mogelijkheden op je gemak! Je kunt je ook aanmelden voor een van onze infodagen óf een persoonlijke afspraak maken met één van onze Vrijwilligerswerk medewerkers. 

Deel deze pagina